IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Код лилаво: Задължителният цвят за пролет 2022

13 март 2022 13 30

От ежедневно до официално, тъмно или светло, този цвят владее модните дефилета

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Докато Седмицата на модата в Париж и дефилетата в нея придобиват репутация за демонстриране на нови тенденции, които трябва да опитате, ние също така виждаме неща, които напомнят да носим това, което вече притежаваме. Сега например търсим в гардероба си всички артикули, които включват лилав цвят, тъй като изглежда, че той ще е популярен за пролетта на 2022 година.

За първи път критиците обърнаха внимание на лилавата мания по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, където цветът – в разнообразие от различни нюанси – се появи в дизайни на PatBO, Coach, Prabal, Gurung и други. Когато лилавото продължи да властва по дефилетата в Лондон, Париж и Милано, разбрахме, че той ще бъде централна тема в следващите месеци и е добре да го имаме в гардероба си.

мода, лилаво,

Дефиле на Coach. Снимка: Getty Images

Този цвят винаги е бил страхотен за пролетта, особено ако сте фенове на пастелните нюанси. Освен това, тъй като мнозина започват преход от студени и снежни дни към по-топлото време, лилавото може да бъде забавен, донякъде неочакван избор, когато става въпрос за връхни дрехи и леки, тънки блузи.

Също така не можем да пропуснем да споменем колко гъвкаво може да бъде лилавото, особено ако сте фенове на блокирането на цветове. Освен да го съчетаете с розово, синьо, жълто и дори оранжево, добавянето на зелено към микса ще създаде привлекателна комбинация, която в момента е обичана от звездите в уличния стил.

Изглежда, че известните личности също са съгласни с възхода на лилавото, включително дизайнерката и модна икона Виктория Бекъм, която последователно го включва в своите тоалети.

Виктория Бекъм

Снимки: Getty Images

Ако пък не искате нещо официално, лилавото е подходящо и за ежедневни визии. Coach го представиха върху тениска с щампа, комбинирана с жълти къси панталони, кафява чанта и шапка с козирка. Това за пореден път доказа, че цветът е гъвкав и може да се съчетава с всичко в гардероба ви.

Лилавото е подходящ цвят и за елегантни тоалети, както ни беше показано по време на дефилето на Carolina Herrera. Тогава на подиума се появи модел, носещ красива рокля без ръкави с дълъг шлейф и интересно усукване в средата на тялото. Вътрешността на шлейфа беше в червено, което ви позволява да комбинирате тоалета с елегантни червени токчета за завършек на перфектната вечерна визия.

мода, лилаво

Дефиле на Carolina Herrera. Снимка: Getty Images

Независимо дали ще изберете официално облекло като гащеризон, рокля или риза, или ще заложите на нещо по-ежедневно и удобно като тениска, лек пуловер или блуза с дълъг ръкав, лилавото е задължителният цвят за пролетта и трябва да го имате в колекцията си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари