IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пуловер с цип – идеално допълнение към стила ви до края на зимата

20 февруари 2022 12 00

Става както за дънки, така и за кожен панталон

IStockphoto

IStockphoto

Пролетта идва, но докато не мине Баба Марта и поне 8 март, не бързайте да прибирате по-дебелите дрехи. Дори и да се покачат малко температурите, е хубаво да имате нещо, което да метнете на гръб, а после може и да го свалите. А според тенденциите за сезона, идеалният модел е тънък пуловер. Но той не е обикновен, а има цип на врата, а понякога и цепки на ръкавите.

Заради работата у дома и това, че не излизаме на заведение толкова често колкото преди, в гардероба ни се появиха по-практични и мултифункционални дрехи. Отделно извадихме модели отпреди години, които все още пазим. Причината е, че някои трендове от 80-те и 90-те отново са на мода. Ето например по-широките пуловери на райета в черно и бяло или черно и сиво. Сред тях има такива с метален цип, който се вдига догоре и се съчетава перфектно със светлосините дънки, кожен панталон или едноцветен клин.

По данни на Whowhatwear, така наречените монохромни раирани пуловери или джъмпери, както някои ги наричат, защото не прилепват плътно по тялото, ще са онова, което ще слагаме с удоволствие в последните зимни дни. Дори когато е по-топло навън, може да ги обличаме върху памучна блуза или риза, вместо палто или яке.

Ако нямате по-широк пуловер с цип (сребрист или златист), то може да се възползвате от сезонните намаления на много марки, които предлагат джъмпери, съчетали в себе си цветове като кремаво/бяло и черно или бебешкосиньо и бяло. И докато едни са с обикновена яка, изрязана около врата, други са с широка, заместваща перфектно тънък шал. Освен плетени, има и такива от памучни материи, приличащи на любимите на мнозина суитшърти.

Ето няколко комбинации от пуловер с цип, които да изпробвате преди да е дошла пролетта:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

93860198 ( преди 2 години )
Боже мили, от кой кош с отпадъци ги копаете тези снимки!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар