IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2022: Правите поли се завръщат

5 март 2022 15 00

Забравете за късите дизайни

Снимка: Pexels

Снимка: Pexels

През последните години много от най-добрите тенденции имат едно общо нещо: кожа – много и много кожа, показана чрез панталони с дупки, асиметрични дизайни и тънки миниполи. Разбира се, за някои е добре, но какво да кажем за хората, които се надяват на дрехи с малко повече покритие? Тези, които предпочитат класиката пред стила от 2000-те години, или пък гъвкавостта пред смелите и разкриващи дизайни?

Серджио Хъдсън има отговор на тези въпроси и той е правата пола.

Дизайнерът, който облича дами като Мишел Обама, Камала Харис, Бионсе и Блейк Лайвли, винаги е давал убедителен аргумент защо този основен елемент принадлежи във вашия гардероб. Той често включва правите поли в колекциите си заедно с костюмите, но колекцията му за пролет 2022 година и опциите, които описват тялото, хванаха окото на модните критици. Макар и малко по-консервативни от техните супер къси алтернативи, тези поли са също толкова секси и Хъдсън препоръчва винаги да имате един такъв модел подръка.

„Обичам страхотната права пола. Винаги ще имам такава в колекциите си, без значение кой сезон или година е, защото чувствам, че просто е много елегантна. Придава ви онзи страхотен силует – тази невероятна форма на изваяна бутилка. Просто се опитвам да дам на жените това, което наистина искат, а не това, което смятам, че трябва да имат“, казва дизайнерът пред InStyle.

Хъдсън също така се стреми да проектира дрехи за жени от всички възрасти, вместо да се насочва само към една група. В най-новите му предложения ще откриете комбинация от комбиниращи се комплекти, структурирани блейзъри, плетива, рокли с волани и бляскави рокли. Той също така изглежда покри всички основи по отношение на цветовете, като се увери, че включва ярки, живи нюанси, както и неутрални и животински щампи, вдъхновени от темата за сафари.

„Аз проектирам за жени като цяло, а не само за млади дами. Обличам моята 23-годишна племенница, но обличам и 61-годишната си майка. Те просто носят различни неща. По-младото момиче ще носи малка къса рокля, по-възрастната жена ще избере правата пола. Не е трудно. Не е нужно да се насочваме само към една група от хора. Всички обичат модата“, категоричен е дизайнерът.

Феновете, които винаги са мечтали да нападнат гардеробите на Шер и Дион от Clueless, Уитли Гилбърт от A Different World и Лиса Търтъл от Save by the Bell, ще харесат новата колекция на Хъдсън. Според него, филмовите и телевизионните герои са изиграли основна роля по отношение на вдъхновението му. Това му идва наум, когато се натъква на разнообразието от пастели, големи ръкави, детайли с волани и дори шапки, които са проектирани в сътрудничество с Monrowe.

„Тези герои живеят в главата ми и аз черпя вдъхновение от телевизионни и филмови проекти, които гледам по цял ден“, казва Хъдсън пред InStyle. Допълва, че е искал да се забавлява по време на процеса на проектиране и затова си е мислел как ще изглеждат Шер, Дион и Уитли в дрехи, подходящи за сафари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари