IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода: С какво да носим белите си дънки?

12 март 2022 12 00

Дизайнът е подходящ за всички сезони, но топлото време е моментът им на блясък

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако има нещо положително от пандемията, това беше шансът да експериментираме повече с личния си стил. През последните две години изпробвахме неща, които отдавна остават в гардероба ни, насочихме се към 90-те и 80-те години за вдъхновение и дори успяхме да превърнем едно скучно домашно облекло в нещо стилно и елегантно. Все пак обаче има няколко дрехи и визии, които продължават да ни създават проблеми при комбинирането на тоалет, като на първо място се нареждат белите дънки.

Белите дънки не само са типичният избор на деним за топло време, но също така са се превърнали в есенна, зимна и пролетна основна част. Все още обаче има хора, които не се чувстват много удобно в тях. Това идва от мисълта, че белите дънки може да бъдат прозрачни, да се изцапат лесно или просто да не отиват на другите дрехи в гардероба.

Тази година обаче е време да премахнем мрачните си тоалети и да разведрим визията си за пролетта. Началото може да бъде дадено с чифт бели дънки. Що се отнася до комбинирането им, има няколко вдъхновения от модната култура, които могат да ви помогнат в избора.

Как да носим белите си дънки тази пролет

Елегантно

бели дънки,

Снимка: Getty Images

Белите дънки могат да бъдат включени в много стилове, но са особено често срещани сред елегантните гардероби. За да получите този външен вид, вземете любимата си риза и я пъхнете в дънките. Преметнете пуловер през раменете си, като може да кръстосате ръкавите му върху гърдите си, и завършете с чифт мокасини или пантофки.

С нещо цветно

бели дънки,

Снимка: Getty Images

Изцяло бялото облекло е изявление само по себе си, но може да представлява и неутрален фон за по-смели, впечатляващи дрехи. Независимо дали става дума за цветна жилетка или пуловер, обувки в електрически оттенък или привличаща вниманието дамска чанта, оставете вашите бели дънки и бяла тениска да останат на заден план, отстъпвайки място на аксесоарите в по-акцентирани цветове.

Стилът от 2000 година

бели дънки,

Снимка: Getty Images

Модните тенденции отпреди 20 години се завръщат тази пролет и именно затова всички плетива на една кука, дизайни с каишки, дрехи с дупки и къси ризи са подходящи за съчетаване с белите дънки. Просто добавете шнола във формата на пеперуда в косата си, кожен блейзър или миниатюрно портмоне и ще постигнете естетиката на миналото.

С блейзър

бели дънки,

Снимка: Getty Images

Мислите, че белите дънки са подходящи само за разходки в летните курорти? Помислете отново. Бялото долнище е също подходящо за работното място, така че, когато се върнете от пролетната ваканция, може да го съчетаете с няколко предложения за офиса. Сменете късото си дънково яке с елегантен блейзър и изберете мокасини, равни обувки или затворен ток.

Бяла пола

бели дънки,

Снимка: Getty Images

Белият деним се предлага във вариацията на дънки, къси панталони и поли, така че, ако търсите алтернатива на изпитаната и класическа синя пола, облечете по-светлия ѝ аналог. Това е идеалният цвят за топлите месеци и може да се комбинира с всичко. Облечете я в тоалет с боди и блейзър или я носете небрежно с пуловер през по-хладните следобеди.

С къс пуловер

бели дънки,

Снимка: Getty Images

Тъй като сезоните се сменят и зимните условия не си отиват лесно, вероятно ще трябва да се справим с няколко преходни дни, когато времето е доста непредсказуемо. Това са моментите, в които ще искате да съчетаете любимите си бели дънки с къс пуловер, за да се затоплите, но в същото време да изглеждате готови за пролетта.

С цветен потник

бели дънки,

Снимка: Getty Images

Белите дънки се смятат за един от най-смелите избори в модата, но не трябва да се приемат като нещо, което е трудно за съчетаване. Красиво облекло с тяхно участие може да се състави доста бързо, избирайки цветен потник, проектиран с изтънчени детайли.

С цветна тениска

бели дънки,

Снимка: Getty Images

Ако пък не обичате потници, цветната тениска е вашият избор. Тя ще добави толкова разнообразие към тоалета ви, че не ви трябват допълнителни аксесоари. Що се отнася до обувките, придържайте се към ежедневната визия, избирайки чифт ботуши или маратонки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Баба ( преди 2 години )
Колко много приказки без никакво съдържание! Просто може да кажете, че се носят с всичко и да приключите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар