IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетна мода – 5 стилни комбинации с пола

25 март 2021 08 30

Защото сега е моментът да оставим краката си да дишат

Снимка: iStock

Месец март е един от най-непредсказуемите що се отнася до температури. Един ден може да ни трябват тениски и къси панталони, а на следващия ще ни се наложи да облечем отново зимните якета. Въпреки резките промени във времето, пролетта вече е тук, а лятото настъпва с бавен темп. Заедно с покачването на температурите, започват да се издигат и подгъвите на дрехите, които носим.

Скоро ще дойде времето да приберем обемистите и вълнени тоалети и да ги заменим с по-леки и прохладни. Въпреки че зимата изглежда като безкрайна заради изолацията и пандемията, студеното време ще приключи и ние трябва да сме готови за това. Спорът за това дали тесните дънки ще са на мода и тази година ще бъде донякъде безсмислен, като по-важният въпрос е защо да носим панталони, като можем да носим поли?

Тоалетите с поли със сигурност не се ограничават до определен сезон, но пък са много по-приятни за носене през топлите месеци, когато не е нужно да поглеждаме на всеки 10 минути прогнозата за времето. Според стилистката Джоана Анджелис, полите ще бъдат още по-важни тази пролет, тъй като ще са символ на преминаването от изолация в активен начин на живот.

приятелки, ръка

Снимка: Pixabay

Що се отнася до материалите и тъканите, Анджелис казва пред InStyle, че те ще гравитират към плисирани стилове, мини редове с прорези и сатенени жакарди. Тя също така прогнозира, че в следващите месеци елегантният външен вид, романтичните приключения и нещата, вдъхновени от 90-те ще бъдат на мода.

„Прегърнете елегантната тенденция и изградете визия около ярко оцветена плисирана пола, която може да комбинирате с пуловерна жилетка или риза. Или пък заложете на сатенена минипола от жакард с романтично бюстие или корсет за специалната вечеря“, казва Анджелис пред InStyle. И за да превърнете тенденциите от миналото в популярни, изберете пола с цепка, която да комбинирате със суитшърт или тениска.

Независимо дали ще облечете пола за първи път, или пък най-накрая сте готови да смените спортните панталони за нещо по-елегантно, имаме няколко стилни предложения за вас.

Пола и тениска с принт

Полите могат да превърнат тоалета ви в официален, но добавянето на една тениска с принт автоматично създава спокойна естетика. Загащете блузата и извадете блейзър, ако трябва да изпълнявате служебни ангажименти и завършете стила с чифт високи ботуши. Не се страхувайте да смесвате графични тоалети с шарени поли.

Пола и блейзър

Блейзърът е един от елементите, които никога не излизат от мода и 2021 година със сигурност няма да бъде времето, в което това да се промени. Може да заложите на класиката, като комбинирате права пола с блейзър или пък да съчетаете мини и макси контраст. Ако този твърде свободен вид не е вашият, добавете колан, за да подчертаете талията си.

Пола и риза

Един лесен начин да добавите структура към свободната максипола е чрез свежа риза. Приберете я в полата или пък я завържете на възел, за да подчертаете талията си. Ако пък искате да бъдете още повече в света на модните тенденции, добавете колан. Според експерти, това ще е най-горещият аксесоар тази година.

В стил от 90-те

Нищо не напомня 90-те години така, както го правят щампованите поли и полото. Разчупете стила си и се осмелете да се завърнете в миналото през тази пролет. Не забравяйте да добавите ботуши до коляното и тениска. Ако пък температурите са малко по-ниски, една плетена жилетка е най-доброто ви оръжие.

Кожена пола

Ако понастоящем нямате кожена пола в гардероба си, силно ви препоръчваме да инвестирате в такава. Това е една от онези дрехи, които може да съчетаете с абсолютно всичко – от обикновена бяла тениска до стилна блуза. Хубавото е, че тоалетът ви винаги ще изглежда перфектно сглобен и ще бъдете на върха в модните класации.

Ето и още стилни предложения за пролетна мода:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари