IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетни модни тенденции: Пръстенът, който е задължителен за всеки

16 март 2021 08 30

Звездите и инфлуенсърите в социалните мрежи го обожават

Снимка: iStock

Ако и вие, подобно на много любители на модата, използвате социалните мрежи като инструмент, за да останете в крак с най-новите тенденции, вероятно сте забелязали няколко цветни, големи пръстена на ръката на известните личности или инфлуенсърите. Тези странно-сладки аксесоари, които наподобяват детски играчки, определено ни връщат към 90-те години. Пръстените станаха изключително популярни през последните месеци, след като се появиха върху ръцете на известни личности като Бела Хадид, Дуа Липа и Майли Сайръс.

Мехурените пръстени, както много хора започнаха да ги наричат, са големи и лъскави, превръщайки се в основна тенденция при бижутата за 2021 година. И независимо дали предпочитате пластмаса или емайл, да ги комбинирате или да ги носите поотделно, трябва незабавно да се сдобиете с такъв модел. Тези радостни малки добавки към облеклото ви, които често се предлагат на достъпни цени, без съмнение ще повишат настроението ви и ще вдъхнат живот дори на най-обикновените ви пролетни и летни ансамбли.

Вижте как може да носите големите пръстени

Като звезда

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Освен че пръстенът се забелязва върху ръцете на актриси, артисти и дори модели, тази тенденция е любима и на модните инфлуенсъри, които се подвизават в социалните платформи като Instagram и TikTok.

Покажете личен стил

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Много от тези мехурени пръстени включват украшения и бижута, което означава, че имате възможност да направите тази тенденция изцяло във ваш стил. Инвестирайте във вариант с монограм, такъв с усмивка или друг забавен детайл, който изразява вашата вътрешна красота.

Един върху друг

Хубавото на тази тенденция е, че наистина няма никакви правила. Можете да подреждате пръстените си както искате, като ги добавите един върху друг или пък сложите по един на всеки пръст. Решението е изцяло ваше и ви уверяваме, че няма грешна стъпка.

По-незабележимо

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chuuuuu (@briannetju)

Въпреки че тези пръстени трудно могат да се скрият от обществото, възможно е този стил да бъде леко прикрит. Вместо да изберете множество аксесоари за ръката, придържайте се към един или два пръстена, които ще добавят достатъчно разнообразие към стила ви.

Съчетайте ги с маникюра

Не е изненадващо, че мехурените пръстени се появяват все по-често в социалните мрежи. Хората ги обичат, защото могат да ги съчетаят с всичко, включително и с маникюра си.

Златната алтернатива

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jazy goh (@jazy_g)

Може би неоните и ярките цветове не са вашето нещо и вие сте по-скоро привърженик на класическите бижута. Е, имате късмет. Големите пръстени се правят и от метал, злато и сребро, така че може да се включите в тази тенденция и с подобна изработка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Маргарет ( преди 3 години )
Голям кич! И как ще си миеш често ръцете с тези *** по тях и то по време на пандемия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар