IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил и елегантност на червения килим в Лондон

15 март 2022 14 30

Наградите БАФТА бяха раздадени през уикенда

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В продължение на 75 години наградите на Британската филмова академия, по-известни като БАФТА, служат като любим предшественик на Оскарите. Въпреки че те често почитат онези, които може никога да не успеят да стигнат до наградите на Академията, тазгодишните номинирани включваха както надеждни претенденти за „Оскар“, така и такива, които бяха неглижирани.

С филми като „Белфаст“, „Силата на кучето“, „Пица с женско биле“ и „Преминаване“, които бяха номинирани за БАФТА, звезди от цял свят си проправиха път до Royal Albert Hall в Лондон, за да отпразнуват своите и постиженията на колегите си в киното. За първи път от две години церемонията се провежда с гости, като залата е изпълнена на пълен капацитет.

Ариана ДеБоз

Ариана ДеБоз с наградата си. Снимка: БГНЕС

За най-голямата вечер на британското кино най-добре облечените звезди в Холивуд се разходиха по червения килим с невероятни и бляскави визии. Лейди Гага и нейната колежка от филма „Домът на Гучи“ Салма Хайек се появиха в кадифени рокли във викториански стил, като към тях се присъедини и супермоделът Наоми Кембъл. Флорънс Пю, от друга страна, заложи на по-секси подход и се облече в черна минирокля, която включваше шлейф от розов тюл. Междувременно Сиена Милър привлече вниманието с тънката си черна рокля, комбинирана с чифт дълги черни дантелени оперни ръкавици.

Единствените липсващи на събитието бяха принц Уилям и Кейт Мидълтън. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж традиционно присъстват на наградите, но тази година пропуснаха заради натоварения си график. Въпреки това Уилям изпрати видео послание, което беше излъчено по време на церемонията.

Ето кои дами и господа бяха най-добре облечени на червения килим

Лейди Гага

Лейди Гага

Снимка: БГНЕС

Лейди Гага заслепи фотографите в дълбока изумруденозелена рокля, специално направена за нея от Ralph Lauren, чието изработване е отнело 150 часа. Тя съчета тоалета с диамантено-изумрудени бижута на Tiffany & Co. и вечерна чанта с пера.

Ема Уотсън

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Watson (@watson.nation)

Ема Уотсън се усмихваше широко от червения килим, облечена в рокля на Oscar de la Renta, включваща кадифено горнище и бяла пола от тюл. Визията беше завършена с токчета с каишки до глезените, както и обеци, стигащи чак до рамото.

Салма Хайек

Салма Хайек

Снимка: БГНЕС

Салма Хайек изглеждаше царствено в персонализирана кадифена рокля от Gucci, включваща дантелено деколте.

Ариана ДеБоз

Ариана ДеБоз

Снимка: БГНЕС

Ариана ДеБоз носеше яркожълта рокля без презрамки на Oscar de la Renta, която се отличаваше с цепка до бедрото и апликация от гардения с червени мъниста. Червените токчета и елегантната прическа, отметната на една страна, завършваха визията.

Сиена Милър

Сиена Милър

Снимка: БГНЕС

Актрисата съчета сатенената си рокля с дълбоко деколте от Gucci с колие от диамант, червено червило и черни дантелени оперни ръкавици, които отново бяха на италианската модна марка.

Флорънс Пю

Флорънс Пю

Снимка: БГНЕС

Младата звезда се отличаваше от своите колежки, избирайки къса черна рокля на Carolina Herrera, която включваше гол гръб и шлейф от розов тюл.

Наоми Кембъл

Наоми Кембъл

Снимка: БГНЕС

Супермоделът превърна червения килим в Лондон в свой собствен подиум. Кембъл се появи с черна кадифена рокля на Burberry с дълги ръкави.

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър

Бенедикт Къмбърбач

Снимка: БГНЕС

Двойката донесе звездния си стил в Royal Albert Hall, като актьорът облече класически черен костюм, а съпругата му избра златна жакардова вечерна рокля на Dior Haute Couture с тъкано рамо и плетен колан.

Ребъл Уилсън

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Актрисата продължава да показва завидния си успех в отслабването и воденето на здравословен начин на живот. В Лондон тя дойде облечена в многостепенна рокля на Giambattista Valli, включваща сатенена панделка на талията, тюл и блестящи сини пайети.

Мили Боби Браун

Мили Боби

Снимка: БГНЕС

Младата дама, която направи дебют на червения килим с приятеля си Джейк Бонджови, избра рокля на Louis Vuitton с черна и кадифена дантела. Тя включваше черни пайети и детайли от стъклени мъниста, плюс колие от колекцията на френската луксозна марка.

Себастиан Стан

Себастиан Стан

Снимка: БГНЕС

Звездата от сериала „Пам и Томи“ облече тъмносин костюм на Givenchy, комбиниран с бяла риза с украсена яка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари