IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага е искала интимна сцена със Салма Хайек в „Домът на Гучи“

24 януари 2022 11 00

Според изпълнителката, има цял филм, който феновете никога няма да видят

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

„Домът на Гучи“ беше дълъг повече от два часа, но очевидно не е имало време да се включи интимна сцена между героините на Салма Хайек и Лейди Гага.

Преди няколко дни изпълнителката, която се подвизава и като актриса, отговори на няколко фенски въпроса, като видео от срещата беше публикувано в социалните мрежи. Разбира се, голяма част от тях искаха да разберат повече за „Домът на Гучи“, в който Гага играе Патриция Реджани. От отговорите ѝ става ясно, че звездата е искала да има малко по-интимни отношения със Салма Хайек и нейната героиня Пина.

„Домът на Гучи“, който получи смесени реакции от фенове и критици, разказва истинската история на известното модно семейство до убийството на Маурицио Гучи. Съпругата му Патриция Реджани и осъдена на повече от 20 години затвор за наемането на убиец и планирането на престъплението. Реджани се свързва с приятелката си Пина, която е ясновидка, и двете заедно създават план за действие срещу Маурицио.

„Има цяла страна от този филм, която не сте видели. В нея с Пина развиваме сексуална връзка. Може сцената да се появи в режисьорската версия, кой знае. Това е поредното доказателство за режисьорския талант на Ридли Скот, защото той ни позволи да направим това, което искаме“, казва Гага пред феновете. Допълва, че тя е дала идеята за интимните отношения между нея и Салма Хайек, като актрисата си помислила, че предложението е било шега.

Все пак не е ясно дали горещите сцени между Патриция Реджани и Пина наистина са били заснети, или са останали само като идея. Не се говори и за пускането на режисьорска версия на „Домът на Гучи“, в която евентуално да бъде включено повече от това, което видяхме на големия екран.

„Домът на Гучи“ е базиран на книгата от Сара Грей, която носи името „Домът на Гучи: Невероятна история за убийство, лудост, блясък и завист“. Във филма участват още Джаред Лето, Ал Пачино, Джеръми Айрънс, Рийв Карни и Джак Хюстън.

В интервю пред Variety миналия май Хайек също сподели, че е заснела сцени, които не са били показани във филма. „Мисля, че доста се забавлявахме, когато си спомняхме за сцени, които дори не стигнаха до зрителите. Гага е невероятен професионалист и нямах търпение да отида на снимачната площадка“, казва актрисата. Допълва, че с изпълнителката доста са си паснали и винаги са се забавлявали, когато са споделяли една сцена.

Очаква се „Домът на Гучи“ да присъства в тазгодишната надпревара за наградите „Оскар“, като Лейди Гага може да попадне в категорията за най-добра актриса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари