IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага: Имах нужда от психиатър заради Патриция Реджани

20 декември 2021 10 50

Актрисата споделя за трудностите си на снимачната площадка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Преди месец Лейди Гага говори открито пред Vogue за това колко дълбоко я е докоснала ролята на Патриция Реджани във филма „Домът на Гучи“. Преди седмица тя спечели втората си номинация за „Златен глобус“, а критиците я гласят и за първата ѝ номинация за „Оскар“ като актриса.

Сега Гага дава още по-големи подробности относно това как ролята ѝ на престъпница ѝ е повлияла на психичното здраве и колко сериозно приема актьорската работа. Изпълнителката даде дълго интервю пред Variety, където обяснява, че толкова навътре е приела ролята на Патриция Реджани, че по едно време ѝ е трябвало медицинска помощ, за да се чувства защитена на снимачната площадка.

Звездата разкрива, че е тръгнала към „Домът на Гучи“, както към „Роди се звезда“ и никога не се преструва, когато играе пред камера. Вместо това тя се слива с персонажа си, което обяснява и защо е имала нужда от помощ по време на снимките.

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

„Бях по същия начин и в „Роди се звезда“. Постоянно бях Али. А сега постоянно бях Патриция. Винаги говорех с акцент. И дори когато говорех за неща, които не са свързани с филма, не се преструвах, че Маурицио ме чака долу. Все още си живеех живота, но го живеех като Патриция. Носех цялата тази тъмнина и у дома, защото нейният живот е бил много мрачен“, казва Гага пред Variety. Тя допълва, че към края на снимките е поискала услугите на психиатрична сестра, защото по този начин се е чувствала по-спокойна и защитена на снимачната площадка.

С десетки хитове, редица концерти пред милиони зрители и албуми на върха в класациите, Гага е свикнала с огромното внимание към себе си и светлината на прожекторите. Снимането на филми обаче явно е съвсем друго преживяване за нея, като тя съветва другите професионалисти да не следват нейния пример, по който тя подхожда към всяка роля.

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

„Не смятам, че един актьор трябва да се докарва до ръба на изтощението. И постоянно се питам защо го правя. Правила съм няколко доста екстремни неща през кариерата си – нещата, на които съм излагала тялото и ума си. В стомаха ми се заражда една топка тъга, когато изричам тези думи. Не знам защо съм такава“, казва Гага. Допълва, че най-добрият отговор, за който може да се сети е, че има романтична връзка с болката, която е развила като малко момиченце и никога не може да се отърве от нея.

Все пак звездата споделя, че би искала да направи филм, който не е толкова тежък и драматичен. Сигурни сме обаче, че отново ще се отдаде максимално на процеса и отново ще изтощи себе си до краен предел. „Бих искала да направя някоя романтична комедия. Честно казано, „Домът на Гучи“ все пак е малко смешен“, казва Гага.

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

Какви ще са следващите холивудски приключения на певицата и дали ще се сдобие с награда „Златен глобус“ и номинация за „Оскар“ остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари