IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага се скара на фотограф заради Ал Пачино

23 ноември 2021 17 40

„Не го карайте да си сваля очилата“, заяви тя

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лейди Гага знае колко голяма е звездата на Ал Пачино и ще го напомня на всеки, който го е забравил.

По време на поредната премиера на филма „Домът на Гучи“, където изпълнителката си партнира с легендарния актьор, Гага защити Пачино, след заповед, отправена му от фотограф. В момент, запечатан от Entertainment Tonight и публикуван в социалната мрежа Twitter, част от състава на „Домът на Гучи“ позира на червения килим. Там са Гага, Пачино и Джаред Лето, като и тримата изглеждат великолепно. По едно време обаче фотограф се провиква към Ал и му казва да си свали очилата.

„Свали си очилата, Ал!“, се чува зад камерата. Пачино се подчинява на заповедта, но Гага не е доволна от отношението на фотографите. „Не го карайте да си сваля очилата, той е Ал Пачино!“, казва тя, което е посрещнато от бурен смях. Джаред Лето пък добави само „Стига!“.

Ал Пачино се усмихна и отново сложи очилата си, а Гага кимна в знак на одобрение. След това той каза „В случай, че не знаехте“, което беше добавка към коментара на колежката му. Това също предизвика смях от всички на червения килим.

„Домът на Гучи“ събира на едно място Лейди Гага, Адам Драйвър, Джаред Лето, Ал Пачино, Салма Хайек и много други. Всички те са режисирани от Ридли Скот и се опитват да разкажат историята на известното модно семейство. Връзката между съпрузите Патриция Реджани (Гага) и Маурицио Гучи (Драйвър) обаче се разпада, което води до създаването на план за убийството на наследника на Gucci. Мотивът на Реджани е не само раздялата между нея и съпруга ѝ, но и фактът, че той я заменя с по-млада жена.

В интервю пред Wall Street Journal, дадено миналия месец, Гага споделя, че е мислила за близкия си приятел Тони Бенет докато е играла Патриция. „Знаех, че ще играя убийца. Също така знам какви са чувствата на Тони към това как италианците са представени във филмите за престъпления“, казва изпълнителката. Тя, както и Бенет, са от италиански произход.

Актрисата допълва, че е искала да създаде много близка версия до тази на истинската Патриция, а не играта ѝ да се превръща в карикатура. Това е вторият голям филм за Гага след „Роди се звезда“ от 2018 година. Ал Пачино я поздрави за ролята ѝ на Патриция и заяви, че е доста добра актриса.

„Домът на Гучи“ пристига в България на 26 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

зорко око ( преди 2 години )
Тая гага, като разголила циците, да беше заметнала и пеша на роклята.100% отдолу е по гола слива.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар