IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Баща, син и стилът на Гага!

15 ноември 2021 18 00

Промоционалното турне на филма „Домът на Гучи“ става все по-красиво

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лейди Гага продължава да ни дава милиони причини да отидем и да гледаме „Домът на Гучи“!

Изпълнителката и актриса активно промотира новия си филм, режисиран от Ридли Скот, носейки прекрасни тоалети на и извън червения килим. Оказва се, че Гага няма нужда от светски събития, за да изглежда прекрасно, още повече, когато зад нея стоят дизайнерите на Gucci.

По време на прожекция на „Домът на Гучи“ в Лондон изпълнителката се появи с шоколадова рокля от Et Ochs, комбинирана с бижута от Aligheri. Любителката на платформите и този път заложи на високи обувки от лондонския специалист D'Accori - дизайнер, който се изстреля до световна слава именно с помощта на Гага.

Гага Гети

Снимка: Getty Images

Малко по-късно звездата се превъплъти в екранната си персона Патриция Реджани. Гага се превърна в матриарха на Gucci, носейки ослепително наметало, украсено с мотиви с двойно G. Визията е директно взета от есенната колекция на Алесандро Микеле за 2021 година и беше допълнена от още един чифт извисяващи се платформи, този път от Pleaser. Аксесоарите допринесоха още повече за бляскавата привлекателност на Гага. Тя носеше чанта на Gucci Zumi в металик цвят и авиаторски очила от колекцията на Виктория Бекъм.

Златната ера на Холивуд очевидно беше вдъхновението зад изборите на Гага за красота. Русата ѝ коса беше оформена на перфектни вълни и оставена да пада свободно върху едното ѝ рамо, а очите ѝ бяха очертани с опушени сенки и очна линия. Всичко това беше допълнено от почти безцветно червило.

Гага Гети

Снимка: Getty Images

„Каквото и да нося, ще е отражение на италианския блясък в душата ми“, казва Гага пред Vogue. И именно тази мантра ѝ помага да впечатлява по време на промоционалното турне на филма си.

По време на първата прожекция на „Домът на Гучи“ в Лондон, изпълнителката облече красива лилава рокля от пролетната колекция на Gucci за 2021 година. Детайлите бяха черни мрежести чорапогащи и микс от бижута на Tiffany. Завършек, разбира се, беше предоставен от обувки на платформа от Pleaser.

Относно филма си, Гага споделя, че е работила по него цели три години. „Ще бъда напълно честна с вас: Аз живях като Патриция Реджани за година и половина. Говорих с акцент в продължение на девет месеца“, казва тя. Промяната в говора и начина на живот не са се случвали само пред камерата, но и в ежедневието на Гага, което още повече ни кара да тичаме към киното.

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

Премиерата на „Домът на Гучи“ в България ще е на 26 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари