IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аплодисменти за Лейди Гага и първия ѝ клип в TikTok

12 ноември 2021 11 00

Изпълнителката най-накрая се присъедини към социалната мрежа

Снимка: Getty Images

Представете си това: Март 2020 година е, пандемията тъкмо е започнала и не знаете какво да правите с живота си. Изолирате се от света, започвате да работите от вкъщи и единствените хора, които виждате са тези, с които живеете. Решавате да изтеглите приложението TikTok, за което много приятели са ви казвали преди това, но не сте искали да се присъединявате към „някаква детска социална мрежа“. Постепенно обаче клиповете стават все по-интересни и се превръщат в единственото спасение от скуката.

Вече е ноември 2021 година, а TikTok продължава да владее света с пълна сила. Приложението се превърна в сериозна конкуренция на Facebook и Instagram, а различни тенденции и трикове в модата, красотата и храненето идват точно оттам. Сякаш обаче на платформата ѝ липсваше нещо. Нещо, което да ни зареди със стил, провокативност и разнообразие. Нещо като човек, който не се подчинява на нормите на обществото и създава собствени тенденции и модни течения. Всичко това ни липсваше. Досега.

На девети ноември Лейди Гага реши да допълни живота ни, присъединявайки се към TikTok, а пристигането ѝ беше като сбъдната мечта за всеки фен. Във видеото изпълнителката рецитира „Баща, Син и Домът на Гучи“, което е реплика от новия ѝ филм „Домът на Гучи“. Малко след като казва последната си дума, Гага се преобразява в прекрасна лилава рокля на Gucci, с която малко по-късно се появява на червения килим в Лондон.

@ladygaga

##HouseOfGucci ?

♬ original sound - ladygaga

За да докаже, че пред обектива стои истинската Лейди Гага, изпълнителката се отдалечава от камерата, за да даде на феновете това, което искат – пълна картинка на тоалета. Лилавата рокля е допълнена от бижута на Tiffany & Co., черни чорапогащи и лилав грим. Преди да приключи с модното ревю, Гага повдига леко тоалета си, за да покаже ботушите на платформа и малката татуировка на бедрото си.

Видеото може да е само 21 секунди, но това са най-добрите 21 секунди, които интернетът е виждал в последните месеци. Само няколко часа след пускането, клипът събра повече от 1,3 млн. харесвания, а Гага вече се радва на повече от 3,6 млн. последователи. Засега не е ясно колко активна ще е изпълнителката в TikTok и дали ще видим още кадри от премиерите на „Домът на Гучи“.

В „Домът на Гучи“ Лейди Гага играе Патриция Реджани – съпругата на наследника на Gucci Маурицио Гучи. Филмът проследява семейната драма, модата и събитията, довели до убийството на Маурицио, което е замислено от съпругата му през 1995 година.

„Домът на Гучи“ излиза на екран на 26 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари