IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага замисля план да убие Адам Драйвър

2 ноември 2021 11 00

Вторият трейлър към филма House of Gucci излезе

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

„Не се смятам за много етичен човек, но съм честна“.

Това са думи на Патриция Реджани, в чийто образ влиза Лейди Гага в предстоящия филм House of Gucci. Филмът, режисиран от Ридли Скот, проследява историята на Маурицио Гучи (Драйвър) и Патриция Реджани (Гага), които са омъжени от 1973 до 1991 година. 4 години след развода им шефът на Gucci е убит, а за покушението е обвинена бившата му съпруга, която е наела професионален убиец. Реджани прекарва 18 години в затвора заради престъплението.

Освен Лейди Гага, във филма ще видим още Адам Драйвър (Маурицио Гучи), Джаред Лето (Паоло Гучи) и Ал Пачино (Алдо Гучи). Очаква се „House of Gucci“ да излезе по кината на Деня на благодарността, който тази година се пада на 25 ноември.

Преди дни беше пуснат и вторият трейлър от филма, показващ как Патриция се среща с известното семейство на съпруга си. След това зрителите виждат как бъдещата затворничка се опитва да създаде свое име в модната индустрия, опитвайки се да избяга от образа на любовницата на Гучи. Разбира се, по едно време Патриция започва да мисли за нещо повече от успехите на подиума, а именно как да премахне Маурицио от живота си завинаги.

В чест на новия трейлър, двама от актьорите, носители на „Оскар“, запознаха последователите в социалните мрежи със своите герои. Джаред Лето, който се подложи на невероятна трансформация, за да се превърне в Паоло Гучи, сподели официален плакат на персонажа си. „Това е Паоло. Той е шик“, написа Лето.

По-рано през месеца Лейди Гага също сподели снимка, свързана с новия си филм. Тя публикува официалния плакат, на който позира на червен фон. Облечена в червена рокля, най-вероятно от Gucci, накичена с повече бижута, отколкото можем да преброим, и с черна прическа в стил 90-те, изпълнителката изглежда готова да превземе една от най-известните модни къщи в света.

„Смятам, че най-добрият начин да почета Маурицио и всички италианци, е като създам един автентичен образ, от перспективата на жена. Не жена с италианско и американско потекло, а чиста италианка“, казва Гага пред Wall Street Journal. Тя допълва, че била много щастлива, че снимките са били в Италия. „Всеки ден, когато можех да си поставя краката на тази земя, знаех, че това е място, на което семейството ми е живяло и е работило здраво, за да ми осигури по-добър живот“.

House of Gucci пристига на големия екран на 25 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари