IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага превзе червения килим и в Милано

18 ноември 2021 11 00

Изпълнителката и актриса ще бъде темата, която ще се обсъжда до края на годината

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Лейди (Гага) в червено!

Отново, и това вече не ни изненадва по никакъв начин, Лейди Гага накара феновете, критиците и колегите ѝ да коленичат пред безпогрешната ѝ и стилна визия. На 13 ноември изпълнителката и актриса пристигна в Милано за премиерата на филма си „Домът на Гучи“, в който играе ролята на фаталната жена Патриция Реджани.

След невероятните си появи на и извън червения килим в Лондон, всички в Италия чакаха да видят какво им е подготвила Гага. Тя, разбира се, не разочарова и се появи със зашеметяваща рокля в кино „Одеон“. Носейки червен тоалет от Atelier Versace, изпълнителката изглеждаше като истинска наследница на модна къща. Дизайнът по чудесен начин описваше тялото на Гага, състоящ се от корсет и дълга пола с висока цепка.

Гага БГНЕС

Снимка: БГНЕС

„Изработена от копринен сатен, роклята е вдъхновена от дизайна на колекцията на Versace за пролет-лято 1995 година“, се казва в профила на марката в Instagram. Оказва се, че тоалетът не е случайно избран, тъй като събитията в „Домът на Гучи“ се развиват именно през 1995 година. Тогава Патриция Реджани наема убиец, който да убие съпруга ѝ и наследник на Gucci Маурицио Гучи. За това си деяние тя излежава 18 години в затвора и е освободена през 2016 година. И до днес Патриция твърди, че е неправомерно осъдена.

Изпълнителката допълни визията си с бижута от Tiffany & co., задължителните токчета на платформа, които този път бяха в червено, и смел грим, включваш опушено око и изразени скули. „Плаках цял ден на обиколката из Милано. Толкова съм благодарна и щастлива, че градът е част от филма ни „Домът на Гучи“... Баща, син и, тази вечер, Versace“, написа Гага в социалните мрежи под снимки от събитието.

Визията на звездата беше дело на Сандра Амадор и Том Еребоут, които са умовете зад всички прекрасни тоалети, които видяхме до този момент. Говорим и за невероятната лилава рокля за премиерата на „Домът на Гучи“ във Великобритания.

В свободния си ден в Милано пък Лейди Гага отново реши да покаже, че освен на червения килим, може да изглежда добре и на улицата. Тя избра рокля на Valentino в животински принт, която идва от пролетната колекция на марката за 2021 година. От същата колекция са и златните обеци и бялата чанта със златна верижка, които Гага носеше. Звездата завърши визията си с опушен грим и бежови токчета, които, изненадващо, не бяха на платформа.

Гага БГНЕС

Снимка: БГНЕС

В „Домът на Гучи“, който ще видим на голям екран в България на 26 ноември, влизат още Адам Драйвър, Ал Пачино, Джеръми Айрънс, Джаред Лето, Салма Хайек, Рийв Карни и Джак Хюстън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари