IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дефиле, достойно за Париж: Бионсе, Наоми Кембъл и Карла Бруни за Balmain

5 октомври 2021 12 30

Шоуто отбеляза 10 години откакто Оливие Рустинг е креативен директор на марката

Снимка: Getty Images

Възрастта е просто едно число! Това го чуваме всеки път, когато споменем пред някого, че сме остарели и не искаме вече да си празнуваме рождения ден. И всъщност „възрастта е просто едно число“ не е само опит за оправяне на настроението, а истина, която беше доказана за пореден път по време на Седмицата на модата в Париж.

Наскоро модната къща Balmain показа колекцията си за пролет/лято 2022, като в същото време отбеляза и 10 години откакто Оливие Рустинг е начело на креативния отдел. Именно заради тези два важни повода дефилето трябваше да бъде специално и да включва само отбрани модели. На подиума се качиха няколко дами от различни поколения, които показаха, че за красотата, стила и елегантността няма срок на годност.

Balmain БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Всъщност в сряда буйният дизайнер Оливие направи нещо много повече от шоу. Той организира истински модно-музикален фестивал в продължение на два дни, пълен с щандове за стоки, храна, шампанско и представления. Всичко обаче започна със специални поздравления към Рустинг от едни от най-големите му звездни почитатели.

Емоционално послание от Бионсе откри вечерното шоу, отдавайки почит на 36-годишния френски дизайнер, който, според нея, се стреми да постави разнообразието и равенството в центъра на модата. „Ти донесе нов начин на мислене, за да убедиш модата най-накрая да започне да отразява истинската красота, красотата, която ти и екипът ти виждате ежедневно по разнообразните булеварди и авенюта на любимия ти Париж“, каза изпълнителката. Тя допълни, че в продължение на 10 години Оливие е бил твърдо решен да държи вратата на бизнеса широко отворена за всеки, който е достатъчно талантлив да влезе през нея.

Balmain БГНЕС

Снимка: БГНЕС

След обръщението на Бионсе последва и истинско празненство за публиката. На подиума се качиха 39-годишната Наталия Водянова, 46-годишната Мила Йовович, 51-годишната Наоми Кембъл, 53-годишната Карла Бруни и много други. Кембъл се появи с кафява плетена рокля до земята и боти на ток. Съпругата на Никола Саркози реши да бъде малко по-провокативна и облече къса рокля с камъни и висока яка, комбинирана с бежови боти на ток.

Присъствието на Наоми и Карла предизвика дебат в социалните мрежи. Според някои потребители, дамите не е трябвало да участват в дефилето, защото вече са твърде стари за модната индустрия. “Наоми изглежда ужасно“, „Карла има нужда от нов пластичен хирург“, „Тези старици нямат място на подиума“, са само част от критиките.

Карла Бруни

Снимка: БГНЕС

От другата страна обаче застанаха хора, които бяха впечатлени от фигурата на дамите и ги поздравиха за смелостта им да участват в дефилето. „Карла изглежда чудесно. Не мога да кажа, че е над 50“, „Можете ли да повярвате, че Наоми е майка? Ето така трябва да изглежда една добре поддържана жена“, казват защитниците на Кембъл и Бруни.

Вижте кои дами се разходиха в дефилето на Balmain

Наоми Кембъл

Наоми Кембъл. Снимка: Getty Images

Карла Бруни

Карла Бруни. Снимка: Getty Images

Мила Йовович

Мила Йовович. Снимка: Getty Images

Наталия Водянова

Наталия Водянова. Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари