IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Габриела Живанши с рокля на семейната марка и приказна сватба в Капри

4 октомври 2021 14 30

Избраникът ѝ е Уго дьо Малман

Снимка: Getty Images

Габриела Тафин дьо Живанши и търговецът на петрол Уго дьо Малман си казаха „Да“ на приказна сватба на остров Капри.

Наследницата на модната марка Givenchy, която в момента е напът да пусне първата си модна колекция, и бизнесменът се срещат за първи път на парти на общ приятел в Ню Йорк. Уго е бил на гости в града, а Габриела току-що се е била преместила в Голямата ябълка. Дори е трябвало да си остане вкъщи този ден, за да разопакова багажа си. „За щастие забравих за всички отговорности и отидох на партито, където с Уго прекарахме нощта в разговори“, казва тя пред Vogue. Когато си тръгва обаче не е сигурна дали някога ще види отново събеседника си.

За щастие на Габриела с Уго започват да поддържат връзка и в крайна сметка започват да се срещат. Бизнесменът организира изненадваща почивка през уикенда, като не разкрива дестинацията, а от Живанши иска само да се появи на летището с багажа си. Затова тя слага в куфара всичко, за което се сети, включително ски очила и бански. Оказва се, че двамата заминават за Доминиканската република, където Уго предлага брак още на първата нощ.

След като се сгодили, двойката, както много други, трябваше да отложи сватбата си два пъти заради пандемията. „Първоначално планирахме да направим много по-голямо тържество в южната част на Франция през 2020 година. Но, разбира се, в крайна сметка това не беше осъществимо. Преместихме сватбата за юни 2021 година, но отново не изглеждаше вероятно всичките ни приятели и роднини да успеят да дойдат“, разкрива Габриела.

Все пак сватбата се състои през август на остров Капри в компанията на много по-малка група хора. Живанши споделя, че церемонията не е била първоначално планираната, но все пак е била специална, защото най-близките приятели и роднини са успели да дойдат. „Бяхме още по-благодарни за това, че всички успяха да се съберат след толкова много време“.

Двойката работи с професионална компания за организиране на сватби, като Габриела признава, че процесът е бил едновременно забавен и стресиращ. Остров Капри е избран заради множеството спомени, които Живанши и Уго имат там. След като кацат на мястото, те се опитали да намерят човек, който познава тънкостите на острова и знае най-добрите места за подобни събития. Така те се срещат с Даяна Соренсен, която предлага да се използват колички, които обикновено са предназначени за транспортиране на багаж по тесните улички на Капри. През август обаче количките били използвани за превозването на гости от мястото на церемонията в Анакапри.

„Това беше невероятно специално, тъй като обикновено не се допуска използването на тези колички и означаваше, че успяхме да накараме нашите гости да видят една част от острова, до която обикновено е много трудно да се стигне“, казва Габриела пред Vogue.

И докато тънкостите на организирането на събитие на острова изискват професионалист, то Габриела няма нужда от напътствия относно тоалета си. „Откакто се помня, винаги съм си представяла, че ще нося Givenchy в деня на сватбата ми. Знам, че това би искал моят прачичо Хюбърт и се чувствах много горда да го почета по този начин“, казва тя. Роклята е от колекцията за висша мода на марката, а част от екипа е работила с чичото на Габриела преди години.

За булката е било важно роклята да представя нейния личен стил, а също и да се чувства в унисон с острова. „Имайки това предвид, споделих идеите си с екипа и те разбраха същността на това, което исках и го превърнаха в нещо наистина уникално“, казва Габриела. Крайният резултат е романтична рокля с дантелени цветя, нежно деколте и паднали рамена. Булката запази естествения си грим и ограничи бижутата си до дълги сапфирени обеци.

Церемонията се е състояла навън в Belvedere della Migliara, където през лятото често се провеждат концерти на открито. Гостите са били транспортирани с колички до мястото, където чакали Уго, майка му и брат му. „Качих се малко по-късно заедно с майка ми и баща ми, както и с по-малките ми братя и сестри – 5-годишната Инес и 8-годишният Луис. Те бяха моите шафери“.

Пръстените, които младоженците си разменили, били създадени от Taffin с любезното съдействие на чичото на Габриела – Джеймс Тифан дьо Живанши.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Емлия ( преди 2 години )
Апропо, името е Юбер Живанши.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар