IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес вдъхновение: Салма Хайек по бански

11 януари 2022 14 30

Време е да започнем да мислим за лятото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Да, знаем, че все още е януари и до лятото остава твърде дълго време, но празниците приключиха и сега е моментът за влизане във форма. Дали мотивацията ви ще бъде по-здравословен начин на живот, обличане на стари дрехи, които все още харесвате, но не ви стават, или пък впечатляваща фигура за плажа, няма никакво значение. Важното е да започнете с по-правилно хранене и повече движение, за да получите перфектни резултати.

Ако нямате вдъхновение или пример, който да следвате, ние веднага ви даваме.

Представяме ви Салма Хайек – жената, която очевидно има бански костюм за всеки ден и не се притеснява да се топне във водата дори и през януари. Актрисата дори посрещна Нова година по бански, обличайки леопардов цял модел, с който да изпие сутрешното си кафе. Сексапилността не може да се отрече, като 55-годишната Хайек продължава да доказва на света, че възрастта е само едно число, което не трябва да определя начина, по който се чувстваме.

Сега актрисата отново реши да се похвали с колекцията си от бански, този път обличайки син модел от две части. Очевидно Салма първоначално изпитва проблем да се топне в студените води на океана, като зад нея се разкрива красив планински пейзаж. Звездата не разкри точно къде си почива, но явно не е толкова топло, колкото и се иска.

Хайек публикува две снимки в социалните мрежи, на които показва ефекта от влизането в студена вода. Тя изглежда доста шокирана и се опитва да свикне с температурата, като на първия кадър е вдигнала рамене и е с изплашено изражение. На втората снимка актрисата вече се е престрашила да потопи главата си и най-вероятно се е аклиматизирала към водата.

„Болката и удоволствието от студената вода“, написа тя под публикацията, добавяйки и превод на испански. Феновете веднага заявиха, че много добре познават израженията на Салма, защото ги правят винаги, когато влизат в студена вода. Други пък посочиха, че празниците очевидно не са повлияли на фигурата на актрисата, поздравявайки я за стегнатото тяло.

Освен че често публикува снимки по бански, Хайек говори открито и за фитнес рутината и диетата си. Тя твърди, че не обича много да тренира, но въпреки това включва кратки упражнения в ежедневието си, които да поддържат доброто ѝ настроение и здраве.

Бившият ѝ треньор казва пред Shape, че актрисата тренира пет дни в седмицата и всеки път прави различна тренировка. Според Сара Шийрс, всеки от нас трябва да включва нещо ново във фитнес рутината си, за да може да увеличава натовареността.

Що се отнася до диетата ѝ, Салма не следва определен план и си позволява да яде всичко, когато поиска. Въпреки това, тя признава, че внимава колко месо яде и колко често си прави почивка от него. Опитвала се е да бъде веган, но тялото ѝ не го понесло и затова сега редува дни със и без месо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари