IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек и 14-годишната ѝ дъщеря Валентина – стилното дуо на червения килим

21 октомври 2021 12 30

Двете дами присъстваха на премиерата на „Вечните“

Снимка: Getty Images

Салма Хайек имаше специален гост на премиерата на новия си филм „Вечните“ в Лос Анджелис.

55-годишната актриса, която е част от новите супергерои на Marvel, доведе на специалното събитие 14-годишната си дъщеря Валентина. На червения килим Хайек изглеждаше елегантно в черна рокля от Gucci с дълбоко деколте, а дъщеря ѝ заложи на черна минирокля на бели точки от Saint Laurent, която комбинира с черен чорапогащник и боти.

14-годишната Валентина се ражда от брака между Салма и Франсоа-Анри Пино, започнал през 2009 година. Момичето обаче не обича да попада под светлината на прожекторите и рядко придружава известната си майка на светски събития. Последната ѝ изява на червения килим беше през 2019 година по време на Седмицата на модата. Тогава тя беше заедно с двамата си родители на дефилето на Gucci за колекцията есен/зима 2019.

Салма Хайек

Снимка: Getty Images

Във филма „Вечните“ Салма Хайек играе Аджак, която е лидер на Вечните и има способността да лекува. В оригиналните истории героинята е мъж, но разговор между Хайек и режисьорката Клои Джао променя напълно самоличността и пола на Аджак. Актрисата споделя, че първоначално била в шок от офертата да играе в новия филм, защото не е смятала, че някой ще иска 50-годишна жена да играе супергерой.

До Хайек във филма застават Анджелина Джоли, Кит Харингтън, Ричард Мадън, Джема Чан, Кумаил Нанджани, Лия Макхю, Брайън Хенри, Лорън Ридлоф, Бари Когън и Дон Лий. На официалната премиера в Лос Анджелис Салма говори за ролята си и как все още не може да повярва, че играе във филма. „За мен това беше шок по много различни причини. Просто да знаеш, че на 50 години ще бъдеш герой, екшън герой, в семейството на Marvel. И на всичкото отгоре героят ти преди е бил мъж, който обаче сега е превърнат в жена. Ако някой ми беше казал това преди пет години, щях да се изсмея и то силно. Но ето, че сме тук! Всичко е възможно“, каза актрисата пред Entertainment Tonight.

Салма Хайек

Снимка: Getty Images

14-годишната Валентина също се включи в интервюто и заяви, че майка ѝ е много „готина“ за това, че е приела ролята на супергерой. Миналия месец момичето отпразнува рождения си ден и беше поздравено публично от Хайек. Актрисата сподели обща снимка, на която с Валентина се гледат влюбено на фона на красив залез. Тя допълни кадъра с мило послание в чест на важния ден.

„Мое скъпо момиче, ти си всичко за мен. Благословен да бъде денят, в който ти влезе в моя живот, за да светиш с неспирната си светлина. Честит рожден ден, Валентина! Благодаря ти, че си ТИ!“, написа Салма.

Хайек е доведена майка и на Остин Джеймс, който е син на Франсоа-Анри Пино и супермоделката Линда Еванджелиста. През август актрисата показа на целия свят, че се разбира чудесно с Остин, споделяйки снимка от общата им ваканция. Двамата седят заедно на лодка, а зад тях се вижда режисьорът Алфонсо Куарон, чието семейство също е било на почивката. Линда Еванджелиста пък коментира снимката с няколко сърца.

Филмът „Вечните“ ще бъде пуснат по кината на 5 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари