IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек: Благодарна съм за последната си роля

10 октомври 2021 13 30

Тя ще се появи във филма „Вечните“ заедно с Анджелина Джоли и куп други звезди

Снимка: Getty Images

Салма Хайек съвсем скоро официално ще стане част от новите герои на Marvel. Тя ще се появи във филма „Вечните“, който прави своята премиера на голям екран на пети ноември.

55-годишната актриса, която застава на корицата на списание AARP казва, че е била изненадана да получи такава роля толкова късно в кариерата си. Хайек ще се появи като героинята Аджак, чиято способност е да лекува. В комиксите Аджак е мъж, но разговор между Салма и режисьорката Клои Джао променя напълно самоличността и пола.

„Бях шокирана да получа такава роля в 50-те си години. Почувствах благодарност и вълнение, не само заради това, но и заради възможностите, които ме очакват в бъдеще“, казва актрисата пред AARP. Хайек може и да е била изненадана, но Клои Джао още от началото е знаела, че това е нейният Аджак. Режисьорката казва пред списанието, че актрисата е пълна с мъдрост и е много възприемчива. Джао описва Салма като майката на всички Вечни.

Докато феновете ще трябва да почакат да видят Хайек в кожата на Аджак, актрисата разкри няколко детайла около героинята си. „Клои реши да атакува концепцията на лидерството от перспективата на майчинството. Аз не съм майка. Аз съм извънземно. Не мога да имам деца. Въпреки това героинята ми има много близки неща с истинските майки“, казва тя пред списание Total.

Салма, която навърши 55 години преди няколко месеца, сподели пред AARP, че свързва остаряването само и единствено с повтарянето на нещо. Затова не се смята за стара дама, защото постоянно се променя, има интерес към нови неща и върши различна работа всеки ден. „Няма краен срок за жените. Защото можеш да си готина на всяка възраст. Можеш да мечтаеш на всяка възраст, можеш да бъдеш романтик на всяка възраст“.

Актрисата отбеляза рождения си ден с тропическа ваканция, на която присъстваше и колежката ѝ Анджелина Джоли. Двете дами се сближават на снимките на „Вечните“ и оформят приятелство. Анджелина дори е тази, която бута главата на Салма в тортата, изпълнявайки мексикански обичай.

„Вечните“ със Салма Хайек, Анджелина Джоли, Джема Чан, Ричард Мадън и много други ще дойде на голям екран на пети ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари