IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек за битката си с COVID-19: Не мислех, че ще оцелея

21 май 2021 08 30

Актрисата тайно е преминала през вируса, но сега усеща затруднения при завръщането си на работа

Снимка: БГНЕС

Салма Хайек е поредната холивудска звезда, която разкрива, че е преборила коронавируса. За съжаление обаче актрисата попада в графата „тежки случаи“ и споделя, че понякога е мислела, че няма да оцелее.

54-годишната Хайек застава на корицата на списание Variety, където в детайли разказва за болестта, как се е възстановила и дали има някакви дълготрайни поражения. Оказва се, че актрисата се е заразила още в началото на пандемията, но е решила да запази мълчание и да държи състоянието си далеч от публичното пространство. Ситуацията ѝ толкова много се влошава, че Салма е трябвало да бъде поставена на изкуствено дишане и е прекарала седем седмици в изолационна стая в къщата си.

„Докторите ме умоляваха да отида в болница, защото бях много зле. Но аз казах, че предпочитам да умра у дома“, обяснява Хайек пред списанието. Въпреки че не споделя за битката си с вируса, през ноември звездата сподели монтаж от няколко клипчета, в които показва колко пъти е трябвало да бъде тествана заради работата си.

След възстановяването си актрисата се завръща на снимачната площадка, но все още не е възвърнала цялата си енергия. В момента тя снима филма House of Gucci, където си партнира с Лейди Гага, Адам Драйвър, Ал Пачино, Джаред Лето и други. „Това беше перфектният начин да се завърна към нормалното. По едно време говорих с екипа само по Zoom, но и това ме изморяваше“, казва Хайек.

Освен в House of Gucci феновете на Салма могат да я видят и във филма The Hitman's Wife's Bodyguard, чийто трейлър беше пуснат през април. Историята ще се развива четири години след събитията в първата част и ще събере отново Райън Рейнолдс и Самюел Л. Джаксън. Лентата трябваше да бъде пусната през август 2020 година, но премиерата беше отменена заради вируса.

Сега The Hitman's Wife's Bodyguard се очаква да се появи на големия екран на 16 юни 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари