IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Открийте разликата: Салма Хайек сега и преди 20 години

8 февруари 2021 14 30

Ще ви помогнем – няма такава

Снимка: БГНЕС

В момента някои щати в Америка може и да се борят със снежни бури, но при Салма Хайек е доста топло. Актрисата явно не е готова да забрави за лятото и иска да напомни за него и на своите фенове. В профила си в Instagram тя сподели две идентични публикации, с една малка разлика – снимките са заснети през 20 години.

Първата публикация е от фотосесия за H&M през 1999 година. На снимката Хайек лежи с ръка на главата си, облечена в кафяв бански от европейската линия на марката. На втората публикация вече виждаме актрисата в сегашно време, когато е на 54 години. Тя носи бански костюм в същия цвят, но този път той не е от две части, а е цял. Актрисата лежи по същия начин като през 1999 година, като сега е в дома си, а не пред професионален фотограф.

„2020: Повече от 20 години след последната му публикация. Готова съм за уикенда. Пожелавам ви прекрасен ден!“, написа Хайек на английски и на испански. Снимките ѝ веднага предизвикаха фурор в социалните мрежи, като приятели и фенове на звездата не можеха да повярват, че двете снимки са заснети с 20 години разлика. Голяма част от коментарите посочваха, че трудно биха познали от коя година са кадрите, защото Салма никак не се е променила.

В последно време актрисата се превърна в истинско вдъхновение за жените над 40 години. Тя постоянно публикува снимки по бански, в които демонстрира невероятна форма и се опитва да накара всеки да приема себе си, независимо от критиците и хорското мнение. За рождения си ден през август Хайек сподели кадри, на които показва невероятни едноцветни визии. „Благодарна съм и се гордея с всяка една от 54-те ми години“, написа тя.

Освен позитивни коментари за фигурата си, Салма очаква и една плодотворна година. Тя ще участва в предстоящия филм The Eternals, който е от семейството на Marvel, като към него можем да добавим и The Hitman's Wife's Bodyguard и Bliss.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари