IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек отговори на обвиненията, че се е омъжила по сметка

17 февруари 2021 14 50

Актрисата и милиардерът Франсоа-Анри Пино имат 13-годишна дъщеря

Снимка: БГНЕС

Брак по сметка? Не и за Салма Хайек.

Повече от десетилетие, след като сключи брак с Франсоа-Анри Пино, носителката на „Оскар“ не е забравила за обвиненията, които е получила. По време на интервю с Дакс Шепард актрисата говори за това дали се е омъжила заради пари. Самият водещ призна, че е смятал, че Хайек е направила тази крачка заради богатството на Пино, което се оценява на милиарди. „Прочетох, че си се омъжила за много богат човек и веднага си помислих, че парите са били причината“, казва Шепард.

Актьорът обаче променя мнението си, когато се среща очи в очи с френския магнат. Той допълва, че Пино е бил красив, имал е самочувствие, харизма и прекрасни очи. Именно тогава Дакс разбира защо Салма се е омъжила за мъжа и причината няма нищо общо с парите. „Той можеше и да е разорен, но е толкова красив, че няма как да го изпуснеш“.

Коментарите на Шепард накараха Хайек да поговори малко за половинката си. Тя допълва, че съпругът ѝ притежава магия, с която я е накарал да бъде по-самоуверена и да се превърне в по-добър човек. „Когато се оженихме, всеки си мислеше, че това е брак по сметка, но аз не обръщах внимание на тези небивалици“. казва Салма. Тя казва, че вече 15 години любовта между нея и Пино е силна и нищо не може да ги раздели.

Актрисата допълва, че повечето хора са сметнали, че Франсоа не е добър човек, само защото е богат. Тя продължи да изброява стереотипите, които се използват за богатите мъже, включително това, че са материалисти и работохолици, че не заслужават успеха, който са постигнали или че са го постигнали по нечестен начин. Всъщност, всичко това си го е помислила и самата Хайек, когато се е срещнала с бъдещия си съпруг.

„Последното нещо, което исках, е да се омъжа за богат мъж“, казва тя. Все пак, Пино успява да разбие всеки един стереотип и да разтопи сърцето на звездата. Споделя, че съпругът ѝ винаги е с усмивка на лице, независимо колко работа има. И когато приключи със задълженията си, той се прибира у дома и обръща внимание на семейството. „Той напълно се изключва от работата и се наслаждава на спокойствието“.

Това не е първият път, в който Хайек говори за начина, по който е била третирана заради брака си с Пино. „Много хора бяха шокирани от избора ми на съпруг. Сега някои от тях са доста уплашени от мен“, казва актрисата през 2019 година.

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино се женят през 2009 година, като имат и 13-годишна дъщеря.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари