IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рокля, високи чорапи и маратонки – за Кристен Стюарт няма модни граници

11 март 2022 12 30

Актрисата се наслаждава на първата си номинация за „Оскар“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Какво бихте направили, ако някога получите номинация за „Оскар“? Най-вероятно трескаво ще започнете да търсите най-красивите тоалети за събитията, които предстоят, да се чудите как да съчетаете дрехите, с какви обувки да тръгнете, грим, прическа и всякакви подобни неща. Но Кристен Стюарт явно не обича да се подчинява на тенденциите в Холивуд и установява свои правила в модната индустрия.

Актрисата, която е номинирана за първи път заради ролята си на принцеса Даяна във филма „Спенсър“, започна с обиколката си на различни холивудски събития, запазени единствено и само за претендентите за „Оскар“. Първо тя беше част от ежегодния обяд на Академията, след което се появи на специалната вечеря на The Hollywood Reporter в ресторант в Бевърли Хилс.

На събитието Стюарт се появи в обичайния си стилен вид, изработен от дългогодишната ѝ стилистка Тара Суенен, който се състоеше от къс бял топ без презрамки и розова права пола със средна дължина. Двете дрехи бяха по дизайн на Тони Матичевски. По червения килим Кристен се разходи с бели токчета от Christian Louboutin, които обаче по-късно замени с по-удобните си равни обувки. По време на вечерята актрисата съчета елегантното си облекло с дълги бели чорапи и маратонки на Nike.

Русата коса на Кристен, усъвършенствана от фризьора Адир Абергел, беше оформена настрани и леко разрошена, допълнена от опушен грим и безцветно червило, избрани от гримьорката Джулиан Демпси.

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

Годеницата на Стюарт, Дилън Майер, се присъедини към нея за събитието, носейки кестеняв панталон и бяло-черен къс потник. Сценаристката подкрепи бъдещата си съпруга със сладък любящ поглед, уловен от фотографите в ресторанта. Майер поиска ръката на Стюарт миналата година, а актрисата сподели щастливата новина през ноември по време на интервю с Хауърд Стърн.

В скорошно интервю за E!News Кристен разсъждава за успешната си година, която включва номинация за „Оскар“ и годеж. „Живея като в симулация, твърде хубаво е“, казва тя. Допълва, че иска да изживее всяка една минута от всеки един ден и да ѝ се наслади максимално.

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари