IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт и Chanel – винаги печеливша комбинация

7 март 2022 16 30

Актрисата си тръгна с награда от поредния филмов фестивал

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристен Стюарт облече печеливша рокля на Международния филмов фестивал в Санта Барбара, организиран през уикенда. Като сигурен начин да бъде забелязана, актрисата размени традиционните пайети, метални декорации и лъскави тъкани за напълно прозрачен външен вид, който напълно привлече вниманието на околните.

Като посланик на Chanel, Кристен избра рокля на френската марка, която се отличаваше с прозрачен дизайн, с изключение на тюла, простиращ се от кръста надолу. За перфектна визия актрисата запретна ръкави и съчета мрежестата рокля с черен сутиен и черни токчета. Благодарение на прозрачната материя, фотографите успяха да запечатат стегнатата фигура на Стюарт, която се разкриваше пред тях.

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

За блясъка си актрисата издърпа косата си във висока опашка, оставяйки два тънки кичура от двете страни на лицето си. Тя сложи сребърни сенки за очи, които бяха допълнени от черна очна линия, а розовото ѝ червило се комбинираше перфектно с розовите ѝ румени бузи.

Вечерта беше изключително специална за Кристен, която прибра вкъщи наградата American Riviera за впечатляващите ѝ успехи в американското кино. Статуетката ѝ беше връчена от колежката й Чарлийз Терон, с която играят заедно във филма „Снежанка и ловецът“. Тя направи няколко комплимента на Стюарт от сцената, казвайки че лентата „Спенсър“ е една от любимите ѝ.

„Ти имаш огромна отдаденост и тя се вижда във всичко, което правиш. Много е забавно да гледам траекторията на твоята кариера“, каза Терон. Тя допълни, че задачата да играеш принцеса Даяна не е никак лесна, но Стюарт е допуснала публиката до своята героиня. Според Чарлийз, колежката ѝ е показала на света части от душата на принцесата по най-тактичния и смирен начин.

Кристен Стюарт,

Снимка: Getty Images

„Благодаря, че удостоихте с присъствието си точно този момент от кариерата ми. Намирам се в прекрасен период“, каза Кристен след получаване на наградата. Тя изрази съжалението си, че режисьорът на „Спенсър“ Пабло Ларейн не е сред присъстващите, но все пак му благодари за възможността да играе в неговия филм.

Стюарт си спомни и за своите предишни филми, обсъждайки поредицата „Здрач“, която я изстреля в орбитата на Холивуд. „Два дни преди излизането на „Здрач“, помня, че седях на верандата си с кучето и за първи път бях снимана от папараци. Тогава седях и пушех трева. Гледам към този момент с усмивка“, каза актрисата.

Наградата American Riviera почита актьорите, които са направили значителен принос към американското кино. Предишните реципиенти са Робърт Редфорд, Куентин Тарантино, Рене Зелуегър, Рейчъл Макадамс и други.

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

Кристен Стюарт е номинирана и за „Оскар“ за най-добра актриса за ролята на принцеса Даяна в „Спенсър“. От сцената на фестивала в Санта Барбара тя сподели, че това е било голяма изненада за нея, защото никога не си е представяла, че ще се сдобие с подобна чест. В допълнение актрисата говори и за бъдещето си като режисьор.

„В момента се опитвам да сглобя един филм. Ще ви кажа само, че съм много развълнувана и имам няколко идеи в главата си. Най-лошото нещо е, когато не можеш да кажеш всичко на всеки по едно и също време“, сподели Кристен.

Дали Стюарт ще си тръгне с първия си „Оскар“, ще разберем на 27 март.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари