IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес, Лейди Гага и още зашеметяващи звезди на наградите Critics Choice Awards

14 март 2022 16 30

Мода от червения килим

Getty Images

Getty Images

Наградите Critics Choice Awards за 2022 г. (Наградите на кино критиците в САЩ) се проведоха през изминалия уикенд и ви предлагаме поглед към някои от най-добре облечените дами в Холивуд. Сред тях бяха Селена Гомес, Ел Фанинг, Хали Бери и др. Много известни дами минаха по червения килим, показвайки разнообразие от уникални модни решения.

Водещи на 27-те годишните награди бяха Тей Дигс и Никол Байър. Събитието се проведе в хотел Century Plaza в Лос Анджелис на 13 март. Уил Смит и Джесика Частейн взеха най-големите призове на вечерта, а именно за най-добри актьори (в мъжка и женска главна роля, съответно) за ролите си в „Крал Ричард“ и „Очите на Тами Фей“.

Колкото до тоалетите, на основната снимка виждате Селена Гомес, която беше просто прекрасна в своята огненочервена рокля на Louis Vuitton.

Само часове след като се появи на червения килим на наградите БАФТА с рокля в изумруден цвят, Лейди Гага дойде на червения килим на Critics Choice Awards в драматична визия на Gucci, с доста дълбоко дантелено деколте. Гага беше номинирана за награда на критиците за ролята си на Патриция Реджани в „Къщата на Гучи“.

Гага/ Getty

Снимка: Getty

Кристен Стюарт, която обикновено избира по-ежедневни дрехи за официалните събития, този път се появи като гръцка богиня в ултратънка рокля в цвят шампанско с металически отблясък на Dolce and Gabbana. Кристен беше заложила на стария холивудски блясък с прическа с обемни къдрици, отметнати настрани, сменяйки обичайната си, вдъхновена от гръндж културата визия. Актрисата, която изигра принцеса Даяна в лентата „Спенсър“, беше завършила визията си с изящни златни гривни.

Кристен Стюарт/

Снимка: Getty

Хали Бери също изненада със своята визия, с изрусена до бяло коса. Тя също беше заложила на интересен тоалет на италианския бранд Dolce and Gabbana.

Хали Бери/

Снимка: Getty

Фината актриса Ел Фанинг също беше заложила на металическа визия, като се появи в изящна рокля на марката Oscar de la Renta.

Ел Фанинг

Снимка: Getty

Може би най-ефектната двойка на престижните награди бяха Джоди Търнър Смит и Джошуа Джаксън. Тъмнокожата актриса изпъкваше в сатенена, тюркоазена рокля с едно рамо на марката Gucci.

Джоди и

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари