IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2022: Рийз Уидърспун с ретро предложение

1 юли 2022 16 30

Актрисата е най-добрата реклама на собствената си марка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Всеки сезон си има характерна щампа. Шевицата е идеална за есента и зимата, цветята безспорно са за пролетта, а за лятото няма по-подходящо от карето. Закачливият принт се появява върху голямо разнообразие от летни дрехи и аксесоари като чанти, рокли, шорти и както Рийз Уидърспун току-що показа, бански костюми.

В края на месец юни звездата от „Сутрешното шоу“ сподели снимка в Instagram, на която е облечена в привлекателен цял бански костюм в десен от тъмносиньо, кралско синьо и бяло. Тя уместно озаглави кадъра „Ако ваканцията беше бански костюм“ и ние сме напълно съгласни с нейното сравнение.

Симпатичният цял модел е от собствената модна марка на Уидърспун Draper James, като също така се предлага в розово каре и зелен флорален принт. Карираният модел ни напомня за веселите одеяла за пикник и покривките за барбекю в задния двор, а когато е в смели цветове върху прилепнал бански като този на актрисата, той наистина привлича вниманието.

На снимката Рийз се е настанила удобно на сърф, оставяйки емблематичните си руси кичури да се спускат свободно на вълни по раменете ѝ. Актрисата изви оформените си крака, потапяйки стъпалата си в плитчините на плажа.

Феновете веднага изпълниха коментарната секция с поздравления за красивия бански, но и за стегнатата фигура на 46-годишната актриса. Въпреки натоварения си график и грижите за семейството, Уидърспун намира време за тренировки и води здравословен начин на живот. Тя дори създава предизвикателството върви/тичай, в което насърчава феновете си да вървят или да тичат всеки ден в продължение на месец.

За да мотивира всички ни, актрисата дори сподели как протича един неин ден в залата. На бягащата пътечка ходи в продължение на 3 минути с 5-6 километра в час, като уредът е настроен на 1% наклон. След това тича със скорост 6-7 километра в час за около 30 минути. Тя също така насърчава феновете да се насочат към стречинга и правилното възстановяване, показвайки им техниките си с ролер.

Рийз също така обожава йогата. Треньорът ѝ споделя, че тя обича да стои на глава и на ръце, както и позата „куче, гледащо надолу“, които подобряват кръвообращението в главата.

Независимо дали са в смути, или сурови в чинията ѝ, Рийз обича зеленчуците. Тя се грижи винаги да присъстват в ястието за вечеря. Актрисата също така споделя рецептата си за зелено смути в Instagram, което изглежда наистина вкусно и полезно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари