IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даян Кийтън: Подкрепата на децата ми е всичко за мен

17 август 2022 10 40

Актрисата остави отпечатъците си в Холивуд

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Даян Кийтън има множество причини за щастие, но най-голямата е подкрепата на децата ѝ.

Актрисата вече остави физически отпечатък в Холивуд, поставяйки ръцете и краката си в известния цимент пред Chinese Theatre в Лос Анджелис. Давайки интервю след церемонията, 76-годишната Кийтън показа любовта към семейството си, което беше до нея по време на специалния момент. Даян е майка на 22-годишния Дюк и 27-годишната Декстър, които я подкрепят през цялата ѝ кариера.

Даян Кийтън

Снимка: БГНЕС

Носителката на „Оскар“ се сдобива с децата си чрез осиновяване, когато навлиза в 50-те си години. „Това е едно от нещата в живота, които не очакваш, но то ти се изпречва на пътя. И след това всичко ти се преобръща. Бях радостна, разбира се. И все още съм“, казва Кийтън пред списание People. Допълва, че често е била в Китайския кинотеатър в Холивуд и за нея е чест отпечатъците ѝ да стоят пред него.

Семейство Кийтън се събра по още един щастлив повод миналата година. Тогава Декстър се омъжи за приятеля си Джордан, само година след годежа си.

„Тази сутрин започна с градушка и завърши с диамант! Не мога да повярвам, че съм сгодена!“, написа Кийтън в социалните мрежи под снимка от специалния момент. Тя започна връзка със съпруга си само година преди годежа.

Даян Кийтън

Снимка: Getty Images

През 2019 година Даян Кийтън разкрива и защо никога не е искала да бъде съпруга. „Мисля, че съм странна. Вече съм на 73 и мисля, че съм единствената от моето поколение, която е била самотна майка през целия си живот“, споделя актрисата пред People. Допълва, че не е тъжна заради факта, че не е минала под венчилото, защото по този начин е станала по-добра майка.

„Не мисля, че щеше да е добра идея да се омъжа и затова съм щастлива, че не съм го направила“, категорична е актрисата. Според нея, има парченце, което ѝ липсва и я прави недостойна за съпруга.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари