IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даян Кийтън се озова в прегръдките на Джъстин Бийбър

11 октомври 2021 11 00

Актрисата и певецът показаха интересна близост

Снимка: Getty Images

Даян Кийтън в прегръдките на Джъстин Бийбър. Това изречение би изпратило всички фенове на изпълнителя в дълбок размисъл за това дали бракът между него и Хейли Бийбър не се разпада. Затова бързаме да поясним, че проблеми в рая няма и всичко е наред между двамата съпрузи. Кийтън и Бийбър просто са новото звездно дуо на музиката, от което имахме нужда.

Всъщност Даян участва в новото видео на Джъстин към песента му Ghost. На 6 октомври и двете звезди използваха социалните си профили, за да споделят тийзър от предстоящия клип. А на осми октомври излезе и цялата песен заедно с видеоклипа. На него се вижда, че Кийтън играе покойната баба на Бийбър в сингъла, който се отнася за тъгуването по близък човек.

„Сънувам ли??? За мен беше чест да работя с Джъстин Бийбър и неговия невероятен екип!“, написа 75-годишната актриса. След като Джъстин сподели видеото в своя собствен профил, тя коментира и му благодари от цялото си сърце, че е станала част от процеса.

Клипът, който е режисиран от Колин Тилей, показва как Джъстин прегръща Даян на плажа. Малко по-късно двамата показват танцувалните си умения в бар. Ghost, което в превод означава „Дух“, е поредният сингъл от шестия албум на Бийбър, който носи името Justice и беше пуснат през март. Изпълнителят дори изпя песента по време на наградите на MTV през септември.

Що се отнася до проектите на Даян през последните години, тя участва в Book Club и Poms през 2019 година, а три години по-рано беше част от озвучаващия екип на филма Finding Dory. През 1977 година актрисата се сдобива с награда „Оскар“ за играта си в Annie Hall. Наскоро Кийтън направи и шеговит кавър на песента Thank U, Next на Ариана Гранде.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Keaton (@diane_keaton)

Песента Ghost беше пусната на осми октомври. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари