IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър сподели непоказвани снимки от сватбата

4 октомври 2021 14 40

Тя и Джъстин Бийбър празнуват годишнина

Снимка: Getty Images

Честита годишнина на Джъстин и Хейли Бийбър.

Младото семейство отпразнува две години от официалната си церемония, споделяйки непоказвани досега снимки. Първоначално Хейли и Джъстин се ожениха в кметството на Ню Йорк през есента на 2018 година, но решиха да направят звездна церемония година по-късно. На събитието присъстваха най-близките приятели на влюбените, включително Кендъл и Кайли Дженър, Джейдън Смит, Джоан Смолс и много други.

Въпреки че снимки от сватбата обикаляха социалните мрежи в продължение на месеци, имаше няколко кадъра, които не станаха достояние на публиката. Това обаче беше променено от Хейли Бийбър, която сподели няколко непоказвани снимки от церемонията. Черно-белите кадри включват забавен танц с Джъстин, целувка между съпрузите и цял поглед върху сватбената рокля.

Няколко седмици след сватбата Хейли сподели официалните снимки с Vogue, показвайки ни сватбения си воал, върху който беше избродирано изречението „Докато смъртта ни раздели“. Самата булчинска рокля е направена специално за моделката, като е без презрамки, с гол гръб и дълги ръкави. По целия тоалет има зашити перли, а върху кръста на Хейли е изписано „Сватбената рокля“ отново с перли. Всичко това е дело на дизайнера Вирджил Аблох.

„Винаги съм искала Вирджил да направи роклята. Не исках някой, който е дизайнер на булчински рокли. Просто смятам, че стилът ми е голяма част от личността ми. И Вирджил винаги е бил до мен от началото на кариерата ми и чувствам, че той е правилният човек за роклята“, казва Хейли пред Vogue.

Джъстин Бийбър също отбеляза годишнината, споделяйки черно-бяла снимка, на която със съпругата му са напът да се целунат. „Честита годишнина, скъпа. Обичам те до Луната“, написа той.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари