IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лесни прически: 5 ретро идеи от Хейли Бийбър

2 август 2021 16 30

Те ни напомнят тийнейджърските години

БГНЕС/IStockphoto

Шапка "идиотка", зелена рокля с ягодка, широка шарена риза, холографски грим, прибрана коса със шнола. Това видяхме от Хейли Бийбър през последните няколко дни на юли. Моделът ни показа, че харесва ретро тенденциите от 90-те, които отново са актуални. 

Като всяка известна личност, г-жа Бийбър може да бъде неотразима, ако поиска, например с черната й кадифена рокля, с която я видяхме на официална вечеря, за която половинката й облече смокинг. Но в свободното си време, почивайки си край басейна или пазарувайки из магазините, тя залага на по-обикновени визии. А част от тях са прическите й, която всяка жена може да си направи бързо и лесно у дома. 

Ето 5 ретро идеи от Хейли Бийбър, които да си направите до края на лятото: 

1. Тънки плитки от двете страни 

Харесвайки така популярният Y2K стил, Хейли сподели няколко снимки, на които е със спусната коса, като има две плитки за акцент - такива каквито си правехме като малки. Те са дребни, от двете страни на косата, разделена на път по средата. 

По данни на Bustle, красавицата е била при фризьорката на на знаменитости Аманда Лий, която й дала идея за симпатичните плитки, които отиват на бялата й риза с буфан ръкави и бродерия, както и на семплия й грим с леки розови отенъци. Ако разгледаме профила на звездата, ще видим, че за някои фотосесии тя отново е с тази прическа, напомняща за поп културата от 90-те. 

2. Висока опашка със скрънчи 

По-обемните ластици от плат или така наречените скрънчита, са истински хит този сезон. Има такива от мек памучен плат, коприна, сатен, плюш и какви ли не материи, които ще отиват на летните ви тоалети. 

През 80-те и 90-те се носеха скънчита, като косата се връзваше по-нависоко. Именно това прави и Хейли, която си прави нещо като небрежен кок с шарения си ластик. 

Разбира се, ако този вариант не ви харесва, може да направите същото, само че симпатичният кок да е по-ниско на тила, както и да пуснете няколко кичура да падат от двете страни на челото. 

3. Две опашки 

Едно време много от нас подражаваха на момичетата от Spice Girls. За някои свои участия ги виждахме със симпатични опашки, направени само чрез връзване с ластици. Точно тази тенденция се върна това лято и тя определено допада на Хейли. 

Независимо дали сте с руса коса или не, може да вземете два малки черни ластика и хванете половината от косата на опашки, разделяйки я на път по средата. Останалата трябва да пада свободно надолу. 

4. Повече опашки 

Диско културата донесе вълната с малките симпатични фибички, някои от които наричахме въшки. Те красяха кичурите на момичетата преди години. А прическите, при които всеки кичур се прибираше назад с дребни шнолки и щипки, беше номер едно. 

Днес Хейли Бийбър използва въпросната тенденция, но прибира косата си за плаж, ползвайки симпатични розови ластичета. Ако имате умения и време, може и да сплетете всеки кичур - нещо друго, което е актуално за сезона. 

5. Рогчета

Подобно някои наши музикални кумири от 90-те, Хейли разнообразява стила си, връзвайки косата си на две опашки, които превръща в симпатични малки рогчета. 

Г-жа Бийбър отново е разделила на път косата си, като връзва двете й половини високо и най-вероятно с фибички прикрепя косата, за да се получат нещо като "антенки". 

Ето и още идеи за прически, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари