IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Идея за вечерен тоалет: Хейли Бийбър заложи на Versace

18 август 2021 14 30

И Донатела одобри избора й

Снимка: Getty Images

Хейли Бийбър със сигурност знае как да привлече вниманието на хората независимо дали се разхожда по модния подиум, или просто позира пред огледалото у дома. Наскоро звездата се наслади на романтична вечер със съпруга си Джъстин Бийбър, но не и преди да направи поредната снимка, която събра милиони харесвания в социалните мрежи. 

На кадъра, публикуван от Джъстин, се вижда как двойката е готова за поредното си излизане, носейки дизайнерски тоалети. Снимайки се в голямата си гардеробна, Хейли е облякла синя рокля от Versace, която е част от колекцията Resort 2022. Тоалетът се отличава с тънки презрамки, които се придържат към основната част чрез логото на марката. Визията на Бийбър беше допълнена от синя чанта от Bottega Veneta и няколко златни колиета. Джъстин Бийбър пък реши да заложи на класиката, избирайки изцяло черен тоалет, състоящ се от панталон, риза и сако. 

Донатела Версаче беше една от първите, които одобриха визията на Хейли, като сподели снимката в своя профил и коментира под публикацията на Джъстин. "Този латексен вид изглежда невероятно върху теб, Хейли Бийбър. Веднага се съгласявам с Джъстин Бийбър, че това момиче притежава всичко необходимо. Обичам ви и двамата", написа дизайнерката. 

Това не е първият път, в който г-жа Бийбър привлича вниманието с латексов тоалет. През 2017 година тя избра червена рокля без презрамки, която струва 80 долара. Наскоро пък Хейли заложи на нещо малко по-скъпо, появявайки се в Лос Анджелис с черни латексови панталони на Saint Laurent. За сравнение с червената рокля, те струват 890 долара. 

По-рано през месеца Хейли и Джъстин отрекоха слуховете за бременност и дори се обявиха против списанието Us Weekly. Според запознати, то е подготвяло голям материал, в който се твърди, че звездите чакат първото си дете, позовавайки се на "близки източници". Хейли реши да отговори на статията още преди да се е появила и да кажете нещата от своята гледна точка. 

"Тъй като знам, че подготвяте история, ще ви кажа, че не съм бременна. Затова ви моля да спрете да пишете фалшиви истории от вашите 'източници'", пише моделката в социалните мрежи. Пред Vogue Italia тя казва, че в момента се фокусира върху кариерата си и все още не е готова за деца. "Интересното е, че винаги съм искала да имам деца, но сега, когато съм омъжена, не изпитват такава нужда. Аз съм амбициозно момиче с много проекти. Децата ще се случат, но не сега".

Джъстин, от своя страна, многократно е заявявал, че иска да стане баща, но всичко ще се случи, когато Хейли реши, че е готова. Изпълнителят сподели пред Елън Дедженеръс, че броят на наследниците му ще се определи от съпругата му и той няма да се възпротиви по никакъв начин. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари