IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брачният съвет, който Виктория и Дейвид са дали на сина си Бруклин

17 август 2022 14 40

Най-голямото дете от клана Бекъм вече е женено за своята половинка Никола Пелц

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

С 23 години брак зад гърба си, Виктория и Дейвид Бекъм имат доста какво да споделят за семейния живот, та дори и да раздават съвети на сина си Бруклин, който наскоро се ожени за любимата си Никола Пелц.

В интервю за E!News по време на събитието Power of Young Hollywood, организирано от Variety, най-големият син на Дейвид и Виктория си спомня какво са казали родителите му точно преди сватбата му. Големият ден се състоя през април, като празненствата продължиха цели три дни. Никола беше избрала рокля на Valentino, макар в началото да се говореше, че ще бъде с дизайн на самата Виктория Бекъм.

„Просто се обичайте, опитайте се да не се тревожите и винаги работете към по-добро. Опитайте се да се забавлявате“, това са били думите на Дейвид и Виктория към младоженците.

Бруклин очевидно се е вслушал в тях, като споделя, че се наслаждава на съпружеския живот, защото до него е най-добрият му приятел. По думите му, за момента всичко е прекрасно и неповторимо. Любовта му към брака се вижда и от новата му татуировка на ръката. Насред всичко, което е изписал и нарисувал по себе си, Бруклин е добавил и думата „женен“ точно над китката.

Новата татуировка се присъединява към другите, които включват и очите на Никола Пелц, изрисувани върху врата на Бекъм. „Съпругата ми има прекрасни очи и исках да ги имам върху себе си“, казва той.

Относно слуховете, че има напрежение между Никола и Виктория, Бруклин е категоричен, че всичко това е лъжа. „Научил съм се, че винаги ще се опитват да пишат подобни работи. Винаги ще се опитват да съборят хората. Но всеки се разбира чудесно, всичко е прекрасно“, каза младият кулинар в интервю за Variety.

Пелц също коментира ситуацията, като заяви, че е искала да носи рокля на свекърва си по време на сватбата, но от ателието не са успели да се справят навреме. Именно затова тя се е насочила към Valentino, но това не означава, че има напрежение в семейството. „Тя не ми каза, че не мога да я нося. Аз не съм отказала да я нося“, категорична бе Пелц. Допълва, че слуховете са тръгнали точно от този момент, но са напълно неверни и не трябва да им се вярва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари