IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона на 64 – целува две жени и моли феновете за подаръци

17 август 2022 18 00

Скандалното поведение на изпълнителката продължава

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

През 80-те и 90-те години Мадона беше една от малкото изпълнителки, които се осмеляваха да покажат малко по-провокативно поведение както пред камерите, така и на сцената. Първоначално феновете и критиците бяха притеснени от случващото се, но постепенно свикнаха и дори започнаха да харесват всичко, което се случва пред очите им.

Повечето от нас мислеха, че скандалното поведение на Мадона ще приключи след известно време, или поне с появата на първото ѝ дете, но бяхме в голяма грешка. Изпълнителката всъщност продължи да изненадва феновете си, като този път всичко се случва не само на сцената, но и в социалните мрежи. Там може да видите как блондинката публикува провокативни снимки или изразява мнение, което по никакъв начин не се доближава до това на обществеността.

Сега Мадона отново взриви социалните мрежи, публикувайки видео от рождения си ден, отпразнуван в Сицилия. Изпълнителката показа на 18-те си милиона последователи как се наслаждава на ваканцията си в Италия, носейки прекрасна лятна рокля от Dolce & Gabbana. Това, което най-много изненада феновете, беше поведението на любимката им по време на клипчето. На него се вижда как тя се вози на задната седалка на автомобил заедно с две жени, като по едно време започва да ги целува.

„Рождени целувки с моите кралици“, написа Мадона под клипа. От заснетото се вижда, че мениджърът ѝ Гай Осеари също е присъствал на партито. Първата целувка беше за жена в тъмносиня рокля, която беше отбелязана като Маха Дакхил Джаксън, след което Мадона се насочи към дама в оранжева рокля, чието име не се съобщава.

Преди да се отдаде на ласки със своите приятелки, Мадона прекара двоен рожден ден, празнувайки заедно със сина си Роко, който навърши 22 години. Тя сподели галерия от снимки и видеа от красивата вечеря, като през цялото време усмивката не слиза от лицата на рождениците. Видеото показва как майка и син танцуват, пеят и се забавляват на пълни обороти.

Рожденият ден на Роко беше на 11 август, а този на Мадона пет дни по-късно. Останалите деца на изпълнителката – Давид Банда и близначките Естер и Стела също бяха сред гостите на партито. Момичетата изглеждаха чудесно, носейки еднакви роклички. Роко беше облечен в светлосиня риза и по едно време разрязва торта във формата на кожено куфарче.

Партито за рождения ден на Мадона очевидно е било малко по-различно от семейното преди няколко дни. Преди да навърши 64 години, тя публикува няколко провокативни снимки и помоли феновете си да ѝ изпратят подаръци. Споделяйки близък кадър на гърдите си в черен сутиен и диамантени вериги около врата си, Мадона написа „Почти е рожденият ми ден... изпратете ми подаръци“.

Оставяйки настрана провокативните публикации, изпълнителката се е отдала на работа, като в момента е решена да направи биографичния си филм, за да може да разкаже историята си от първо лице. Казва, че е направила тази крачка, защото „женомразци“ са се опитвали да правят филми за нея през цялата ѝ кариера. Говори се, че 28-годишната актриса Джулия Гарнър може да влезе в ролята на Мадона, но засега нищо не е потвърдено.

„Имах страхотен живот, трябва да направя страхотен филм“, казва изпълнителката. Допълва, че най-накрая иска да разкаже историята по истинския начин и от своята гледна точка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари