IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Детство мое: Блейк Лайвли в Дисниленд за рождения си ден

18 август 2022 16 30

Актрисата доста рано започна празненствата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Намерете по-щастливо място от Дисниленд, на което да започна с ранното празнуване на рождения си ден. Това отправи като предизвикателство към феновете си актрисата Блейк Лайвли преди няколко дни.

Въпреки че актрисата няма да навърши 35 години до 25 август, тя започна празненствата малко по-рано, посещавайки увеселителния парк в Калифорния заедно със сестра си Робин Лайвли. Двете дами позираха за снимки пред известния замък на Спящата красавица, срещнаха се с няколко щурмоваци от „Междузвездни войни“, намериха свещта от „Енканто“ и се повозиха на част от атракционите.

Блейк и Робин също така опитаха от меда на Мечо Пух и влязоха в магазин, в който се продават рокли на приказни принцеси. Засега не е ясно дали сестрите са си купили нещо, като е напълно възможно актрисата от „Клюкарката“ да е взела по някоя рокля за дъщерите си. Тя е майка на Джеймс, Инес и Бети, които споделя със съпруга си Райън Рейнолдс.

Сестрите се срещнаха и с някои от известните герои на Дисни, включително Мери Попинз, Джеси от „Играта на играчките“, принцеса Джазмин от „Аладин“ и принцеса Таня от „Принцесата и жабокът“, за която Блейк се пошегува, че ще го вземе като придружител на следващата Met Gala. От снимките, а и от описанието под тях, си личи, че посещението на Дисниленд е минало повече от добре.

Засега не е ясно как Лайвли ще прекара истинския си рожден ден, който е на 25 август. Феновете обаче се подготвят за епичен поздрав от Рейнолдс, който всяка година става все по-добър и по-добър в шегите към съпругата си. Миналата година той публикува клип, в който Марая Кери реагира на изпълнението му на песента ѝ Fantasy.

„Любимото ми нещо, което някога се е случило на 25 август“, написа актьорът. През 2019 година пък той публикува серия от снимки на съпругата си, на които тя или не гледа в камерата, или е със затворени очи.

Разбира се, Блейк не остава по-назад и си връща шегата всяка година на рождения ден на Райън. През 2020-а тя публикува снимка, на която Рейнолдс похапва пай. „1. Коя изгубена душа празнува рожден ден с ПАЙ. 2. Кое животно яде своята торта (пай) без първо да духне свещите. Райън Рейнолдс, ето кой. Честит рожден ден. Наистина не мога да повярвам, че все още сме женени, написа Лайвли тогава.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари