IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Айрлънд Болдуин, Ема Уотсън и Дожа Кет отрязаха дългите си коси

23 август 2022 10 30

Всяка си има своя причина

Getty Images

Getty Images

Преди няколко дни Ема Уотсън дебютира с къса прическа като лице на новия аромат на Prada. Актрисата от филмите за „Хари Потър“ е новото лице на парфюма и за рекламата е подстригала косата си, като досущ е заприличала на Одри Хепбърн. Феновете харесаха нейната нова прическа като някои от тях я определиха за „зашеметяваща“.

Истината е, че 32-годишната Ема не подстригва късо косата си за първи път. Тя я отряза и през 2010 г., след като снимките за франчайза „Хари Потър“ приключиха. Едва тогава тя вече имаше право да променя външния си вид, след като вече не играеше Хърмаяни. Тогава късата ѝ коса беше вдъхновена от Миа Фароу и именно Одри Хепбърн, с която на много пъти са сравнявали Ема. В последното десетилетие обаче Уотсън носеше косата си по-дълга и без бретон.

Друга известна личност, която реши да заложи на ултракъсата подстрижка това лято е Айрланд Болдуин. Най-голямата дъщеря на Алек Болдуин, от брака му с Ким Бейсинджър.

Айрланд се появи в Instagram в неделя, за да разкрие на света чисто новата си платиненоруса прическа.„Не ми казвайте, че няма да направя нещо, защото ще го направя“, заяви 26-годишният модел в коментара до селфито си. Болдуин също така сподели и моментна снимка към своята история в социалната медия, с послание за обновения ѝ възглед за живота и красотата. „Правете неща, които ви плашат. Правете неща, за които мислите, че никога няма да направите“, е написала тя.

„Косата ми беше унищожена от години на обезцветяване, още откакто бях на 17“, добави звездната наследница, намеквайки за опита си да бъде модел – кариера, която започна, след като подписа договор с IMG през 2013 г., но в крайна сметка така и не успя да се наложи в моделската професия.

„Отдавна ми е време за рестартиране“, добави Болдуин и написа още: „Винаги съм искала да направя това, но винаги съм се страхувала. Сега, когато не ме интересува какво мислят другите, се чувствам по-красива от всякога.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiccose DOC (@chiccosedoc)

Певицата Дожа Кет, също наскоро показа обръснатата си нула номер глава и каза на критиците „да си гледат работата“.

Първата звезда тази пролет, която демонстрира с гордост прическата си нула номер, беше съпругата на Уил Смит – Джейда Пинкет Смит, но тя обясни по-късно, че обръснатият ѝ скалп се дължи на болестта, свързана с оплешивяването – алопеция.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари