IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Антония Петрова-Батинкова показа новородения си син

22 август 2022 14 50

Бившата „Мис България“ наскоро стана майка за втори път

БГНЕС

БГНЕС

„Мис България“ 2009 г. – Антония Петрова-Батинкова, сподели нови семейни снимки от професионална фотосесия, с които представи своя втори син на последователите си в Instagram.

„Здравей, Свят, представям ти Ивайло Батинков-син (Ив Батинков)! Роден естествено, по нормален начин, той сам си избра ангелското число, огледалното число 07.07.2022 г. и цифрата на Господ 7 за своя съдба! На тази семейна фотосесия Ив е на 14 дни. Благодарим ти, Сине, че ни избра за свое семейство и ни направи горди родители на вече двама сина! Мама Ния, Тати Иво и Батко Бест ще сме винаги заедно, винаги до теб и ще те подкрепяме, защото те обичаме повече от всичко на света и сме семейство Батинкови!“.

Антония и съпругът ѝ Ивайло, на когото е кръстено новото попълнение в семейството, вече са горди родители и на още едно момченце – Благовест, който е на три години. Той пък се роди на имения ден на красавицата – 17 януари.

Батинкова публикува много снимки от въпросната фотосесия в профила си, като на част от тях бебето Ив, което вече е навършило 40 дни, позира съвсем само в оригинални тоалети от плетиво.

Дългокраката блондинка успя да скрие новината, че очаква второ дете от очите на обществеността. Въпреки това, както с първата, така и с втората си бременност, тя не спря да пътува в страната и чужбина.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари