IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл в лоши отношения с Кейти Пери

23 август 2022 10 50

Херцогинята още била ядосана за коментара на певицата за сватбената ѝ рокля

Снимка: БГНЕС

Меган Маркъл се оказа дама със сложен характер, която често се замесва в скандали и с много хора не е в добри отношения. Оказа се, че херцогинята на Съсекс не може да прости на още една известна личност – Кейти Пери.

Поводът бил небрежно изказване по неин адрес от страна на певицата. Съпругата на принц Хари таи злоба срещу попзвездата, след като тя се изказа негативно за булчинската ѝ рокля преди време.

Конфликтът между Меган и Кейти възникна преди четири години. Няколко дни след сватбата на Маркъл и принц Хари, в интервю за Entertainment Tonight, певицата коментира тоалета на булката.

„Харесвам Меган, но ще бъда честна: Според мен тя се нуждаеше от още една промяна“, пошегува се тогава тя. Съпругата на принц Хари обаче прие твърде остро забележката на певицата и още дори таи злоба към нея.

Според източник херцогинята на Съсекс все още не може да прости на Пери. „Меган е добре запозната с коментара, който Кейти Пери направи през 2018 г. за булчинската ѝ рокля и е известна с това, че таи злоба.

По това време тя се чувстваше под обсада и беше съкрушена от спорове с персонала, херцогинята на Кеймбридж и Томас Маркъл“, добави човекът, близък до Маркъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари