IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира бясна: Как реагира на новината за младата любовница на Пике?

25 август 2022 10 50

Двамата бивши се били разбрали да не показват новите си връзки поне година

Снимка: БГНЕС

В началото на юни Шакира и Жерар Пике обявиха, че се разделят след 12 години връзка. Три месеца след раздялата футболистът имаше афера с 23-годишната студентка Клара Чиа Марти, като двойката твърде открито демонстрира чувствата си на публично място.

Наскоро влюбените се появиха на фестивала Summerfest Cerdanya в Каталуния, където папараците уловиха страстната им целувка. Певицата се ядоса от пикантните кадри на бившия си любовник и баща на децата ѝ с новата си изгора.

Според Mirror певицата и футболистът са се разбрали да не излизат с нови партньори през първата година след раздялата или поне да не стават връзките им публично достояние.

Спортистът обаче наруши условията на споразумението.

„Тя е бясна, че вижда бащата на децата си с нова приятелка на публично място. Това противоречи на споразумението им с Пике, че не трябва да се появяват на обществени места с новите си партньори през първата година след раздялата“, добави източник, близък до певицата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари