IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пример за звездите – Кейт Мидълтън пътува в икономична класа

24 август 2022 18 00

Тя е взела със себе си две от трите си деца

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън и принц Уилям пристигнаха в Шотландия според кралска лятна традиция.

Двойката, заедно с трите си деца – Джордж, Шарлот и Луи – се запътиха на север от Лондон, за да посетят кралица Елизабет в дома ѝ в Балморал, където тя обикновено си почива през лятото. Точно както принц Уилям правеше като малък, наследниците му най-вероятно ще си играят в река Дий, докато изучават обширното имение, което е служило като частно убежище за кралското семейство в продължение на повече от 150 години. Това е последната безгрижна седмица за Джордж, Луи и Шарлот, които започват училище в началото на септември.

И докато обикновено сме виждали херцозите на Кеймбридж да пътуват с частния самолет на кралското семейство, този път Кейт Мидълтън успя да изненада и да впечатли всички, избирайки да се вози в икономична класа на обществен пътнически самолет.

На видео, публикувано в TikTok, се вижда как Кейт слиза от самолета заедно с принцеса Шарлот и принц Луи. Двамата евентуални бъдещи крале на Великобритания – принц Уилям и принц Джордж, са пътували отделно от семейството си. Този начин на разделение често се прилага, за да може да се предотврати евентуална смърт на цялото кралско семейство. Така, ако се случи нещо с един от самолетите, то в другия ще има наследник на короната.

„Напът към Шотландия, а два реда пред мен седят Кейт Мидълтън, две деца, бавачка и охрана. Може да си наеме частен самолет или хеликоптер, но избира да лети в икономична класа“, написа потребителят в TikTok, който публикува видеото. Допълва, че по едно време херцогинята се е изправила, за да вземе таблета на дъщеря си, след което е отишла да говори и със сина си. „Никой на борда не направи снимки или видеа. Просто една майка и децата ѝ отиват да видят баба през лятото“.

@turbom1k3y Kate#royal#family#scotland ♬ original sound - turbom1k3y

На видеото Кейт беше образ на елегантност, оформила практичен, но изтънчен ансамбъл за полета. Тя носеше шикозна миди пола от лен в зелено, допълнена от блейзър в тъмнозелено.

Посещението на Балморал през лятото е традиция за кралското семейство. След смъртта на принц Филип през април 2021 година, Кейт и Уилям споделиха непоказвани дотогава снимки на внуците с прабаба и прадядо им, заснети именно в Шотландия. На един от кадрите се вижда новородената принцеса Шарлот и малкият принц Джордж, който здраво е стиснал ръката на баща си.

Уилям и Кейт също пазят Шотландия дълбоко в сърцето си, тъй като това е страната, в която се запознават. Двамата учат в университета „Свети Андрюс“, където братовчедката на принца – Лейди Луиз, ще започне своя първи семестър съвсем скоро.

„Бях тук, в Шотландия, преди 20 години, когато за първи път срещнах Катрин. Няма нужда да казвам, че градът, в който срещаш бъдещата си съпруга, винаги ще заема специално място в сърцето ти“, каза Уилям. Допълни, че трите му деца вече знаят колко скъпа е страната за родителите им и са започнали да си създават щастливи моменти там.

96-годишната кралица Елизабет замина за Балморал през юли, където ще посрещне множество гости и посетители. Тази година имотът е леко променен, за да бъде по-леснодостъпен за кралицата, която има проблеми с мобилността.

Въпреки че Балморал е ваканционна вила, там Елизабет не си почива. Тя продължава да работи, четейки дипломатически документи, оставени в известната ѝ червена кутия. Срещите ѝ с публични фигури продължават, въпреки че се провеждат чрез видео връзки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари