IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Не се отказва от любовта: Ким Кардашян готова за нова връзка

26 август 2022 09 00

Риалити звездата съвсем скоро се раздели с Пийт Дейвидсън

Снимка: Getty Images

Само седмици след раздялата с Пийт Дейвидсън, Ким Кардашян е готова за нова връзка. Малко по-рано риалити звездата сподели, че е било трудно да се прекрати тази връзка.

Все пак източници, близки до телевизионната звезда, споделят, че тя вече активно се интересува от срещи с мъже и мисли „с кого да излезе следващия път“. Освен това Ким има ясна представа какъв партньор търси.

„Ким каза, че е готова да се среща с някой по-възрастен. Това трябва да е човек с правилни нагласи, който разбира живота си.

Тя не иска да се откаже от свободата си точно сега. Тя обича срещите и определено е готова да се докаже отново в любовна връзка“, добави източник, близък до звездата, цитиран от OK Magazine.

Съвсем до скоро Ким бе половинка с Пийт Дейвидсън и дори се смяташе, че двамата така са задълбочили отношенията си, че може и да сключат брак. Оказа се, че нещата не са точно така. Все пак Кардашян не смята и да се връща към старата си любов Кание Уест.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари