IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян за раздялата с Пийт Дейвидсън: Беше трудно

9 август 2022 12 30

Кание Уест я ядоса с публикация за комика

БГНЕС

БГНЕС

Ким Кардашян признала, че й е било доста трудно да се раздели с Пийт Дейвдисън. Според източник на Page Six, в момента риалити звездата е много тъжна и още осмисля случилото се. 

Както вече съобщихме, двойката се разпадна след 9-месечна връзка, която често се афишираше пред камерите. 

Близкият до Ким посочва още, че тя и Пийт са с твърде натоварени графици и в един момент разстоянието помежду им си оказало влияние. Докато тя се грижи за своите деца и бизнеса, той трябва да пътува постоянно за снимки. И романтиката помежду им останала на заден план. 

Все пак, източникът обяснява, че двамата ще останат приятели. Дори Кардашян, която е доста влиятелна в социалните мрежи, смятала да продължава да подкрепя комика в бъдещите му проекти. 

Според други източници, както Ким, така и Пийт са били наясно, че връзката им няма да продължи дълго. Особено той, който е по-млад от нея и е свикнал да излиза с жени, които могат да му бъдат майки. 

„Пийт знаеше, че няма да проработи. Той го казваше от известно време - и Ким също го знаеше“, коментират те. 

Кание Уест ядоса Кардашян с пост за Дейвидсън 

Ким Кардашян,

БГНЕС

Междувременно бившият съпруг на Ким, за когото се смята, че бе първият, зарадвал се от раздялата, я ядоса с публикация в Instagram. Той сподели снимка на страница на New York Times със заглавие, което гласеше:

„Скийт Дейвидсън мъртъв на 28-годишна възраст“. 

Оказа се, че материалът и снимката към него са фалшиви и не са били публикувани. Но с тях Кание Уест направи първата си реакция, след като любимата му Ким скъса с по-младото си гадже. 

Мнозина предполагат, че с поста си рапърът иска да каже, че след като вече е сам, Пийт Дейвидсън отново ще стане невидим за папараците и никой няма и да чуе за него. 

Уви, с фалшивата новина Уест определено ядосал Кардашян, която и без това е доста чувствителна от случилото се. 

„Ким е бясна и невероятно разстроена... Кание се върна към старите си пътища и тя няма да толерира тормозещото му поведение към хората, които обича и на които държи“, каза източник пред Page Six. Той обаче продължава, че що се отнася до децата, двамата са положително настроени и не се карат в името на грижите за тях. 

„Ким дори беше щастлива да подкрепи Кание и да снима Yeezy и да публикува за него... Това е просто напомняне за нея, че той никога няма да се промени и защо никога няма да има шанс за помирение“, казва още той. 

Други посочват, че макар 41-годишната риалити звезда и 28-годишният младок да не са заедно, тя не може да подмине подобни провокации от страна на Кание. 

„Те имат много любов и уважение един към друг, но откриха, че дългите разстояния и техните взискателни графици правят наистина трудно поддържането на връзка“, споделя източник.

Пийт Дейвидсън бори тъгата с работа 

Ким Кардашян

Getty

Докато всички говорят как се чувства Ким Кардашян след като отново е сама, комикът като че ли се опитва да запълни свободното време с повече работа. 

Звездата в момента е в Кернс, Австралия, където се снима за филма „Магьосници!“. 

По-наблюдателни отбелязаха, че Дейвидсън носи тениска с надпис, който може би е свързан с това какво изпитва след края на романса му с милиардерката. 

„Какво… чувствам се като ла*но“, пише на дрехата (в превод от английски език), на която има насекомо. А интерпретациите на неговите думи ще оставим на вас. 

Пийт, който е на 28, определено има опит с подобни раздели. Все пак преди това той излизаше с Кейт Бекинсейл, която е над 40. Макар да е доста спонтанен и импулсивен, да лети до Ню Йорк и обратно, той явно държи на свободата си. И не е готов на толкова голяма стъпка в живота, каквато някои му преписваха след като започна връзка с Ким. 

Все пак, разликата между двамата е цели 13 години. А и самият комик си е още дете. 

Според познати на Пийт, той все пак си направи няколко татуировки, свързани с Кардашян. Но нищо чудно те да са били предварително планувани с нея, като част от сделката, за каквато се смятат техните отношения. 

И макар Дейвидсън още да е смазан, той със сигурност бързо ще продължи напред, заменяйки бившата на Кание Уест с нова. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари