IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън не одобрява манията на Ким Кардашян да бъде слаба

21 юли 2022 17 50

Тя искала да бъде по-малък размер

БГНЕС

БГНЕС

Пийт Дейвидсън и Ким Кардашян са заедно от няколко месеца. И ето, че първите противоречия помежду им излизат наяве. Комикът, който пазеше личния си живот далеч от социалните мрежи, започна да се появява по-често пред камерите. След този компромис, направен в името на тяхната връзка, той се изправя пред претенциите на известното си гадже. Според близки до двамата, той смята, че тя се е в маниачила по това да бъде слаба. И това определено не му допада. 

Оказва се, че за времето, в което давамата прекарват заедно, риалити звездата не спира да след всичко, което яде. И съответно не дава на Пийт Дейвидсън да си позволява някои любими неща за похапване. 

Източник на Life & Style посочва, че Ким е обсебена от това да стане нулев размер (според стандартите в САЩ). Ето защо тя прави всичко възможно, за да го постигне. 

Докато Кардашян се суети около чинията на масата, Пийт се дразнел, че пресмята всяка една калория и не се радва на живота като си похапва каквото си иска. 

Междувременно много издания пишат, че Дейвидсън прави всичко по силите си, за да създаде връзка с децата на своята любима. И често помага в грижите за тях. А наскоро дори сподели, че е готов и за свои. 

„Той полага истински усилия да се потопи в света на Ким и нейното семейство“, казва вътрешен човек. И посочва, че освен от риалитиз вездата, той се интересува и от живота на нейните наследници. 

„Пийт и Ким са толкова влюбени. Ким е щастлива с Пийт и това си личи по толкова много начини“, добави източникът, според който всички виждат подкрепата на комика към нея. 

Ким Кардашян призна, че гладувала, за да влезе в роклята на Мерилин Монро

Опасенията на Пийт Дейвидсън, че не е добре приятелката му да мисли толкова много за храната и фигурата си, може би са започнали още преди тазгодишната Met Gala. За нея тя получи емблематична рокля на Мерилин Монро. И за да влезе в нея, се наложи да спазва специален хранителен режим. По-късно стана ясно, че лъскавата дреха е съсипана. 

По-късно, макар да се възнагради с вкусна пица, Ким призна, че епочти е гладувала, за да може да закопчее роклята. А след това получила псориатичен артрит. Освен това, заради изключването на месото от менюто, организмът й се лишил от ценни вещества. 

„Псориазисът ми се разпространи по цялото ми тяло и получих псориатичен артрит. Не можех да движа ръцете си. Наложи се да посетя ревматолог, който ми назначи терапия. Уплаших се и веднага премахнах месото от диетата си. Скоро се успокои“, обясни Кардашян. 

„Когато за първи път пробвах роклята, не ми стана и им казах – дайте ми три седмици и ще я облека. Беше предизвикателство, нещо като филмова роля. Реших да го поема. През това време не докосвах въглехидрати и захар. След Met Gala ядох всичко, включително понички и пица“, разказа тя пред „Allure“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари