IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Пийт Дейвидсън: Ким Кардашян е перфектна

13 май 2022 10 40

Жената одобрява по-възрастната си снаха

БГНЕС

БГНЕС

Откакто е с Ким Кардашян, Пийт Дейвидсън почти няма личен живот. Всяко едно действие се следи изкъсо. Наскоро той показа, че уважава майката на своята известна приятелка, пращайки ѝ цветя. Естествено, Крис Дженър не пропусна да се похвали с това в социалните мрежи. И така комикът получи безброй поздравления за жеста в социалните мрежи.

Междувременно – най-известната от сестрите Кардашян е зарадвала жената, родила Пийт Дейвидсън. По случай Деня на майката, тя е поръчала специален букет за своята свекърва, която е само с няколко години по-възрастна от нея.

По информация на списание People, Ейми Дейвидсън е била очарована от флоралната аранжировка, която получила от Ким.

Според майката на комика, Ким Кардашян е перфектната жена за нейния обичан син. А горепосоченото издание допълва, че тя „абсолютно я обожава“.

„Тя си мисли, че е идеална за сина ѝ и не се интересува нито от славата ѝ, нито от парите“, разкрива източник, близък до известното семейство Кардашиан. Според него, Ейми просто иска приятелката на Пийт да се отнася добре с Пийт и нея. Тя дори споделила, че никога не е виждала някой да се отнася толкова добре към сина ѝ.

Крис Дженър също не крие симпатиите си към Пийт Дейвидсън

Още преди Ким Кардашян да се разведе с Кание Уест, Крис Дженър се запозна с младия комик. И показа, че няма нищо против той да влезе в нейното голямо семейство. Тя го покани у дома за Коледа, а по-късно няколкократно заяви, че има общи теми на разговор с него.

„Благодаря ти #petedavidson !!! Обичам те“, написа Крис към своя публикация, в която показва прекрасния букет от гаджето на нейната най-голяма дъщеря.

„Крис абсолютно обожава Пийт и е толкова благодарна, че влезе в живота на Ким... Тя вижда колко щастлива е Ким с него, така че определено има нейната благословия“, сподели източник на HollywoodLife.

Броени дни преди това Пийт Дейвидсън и Ким Кардашян направиха дебюта си като официална двойка. Това стана на червения килим, разпънат специално за премиерата на The Kardashians – новото тв шоу за фамилията в САЩ.

По-рано самата щерка на Крис Дженър разкри, че се отнася сериозно с доста по-младия си любим. А в медиите се заговори, че тя дори е готова да имат свое дете, но най-вероятно това ще стане, само ако ползват сурогатна майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари