IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян за комплексите си: Не съм съвършена

13 юли 2022 11 00

Звездата сподели, че мрази "набръчканите си ръце"

Снимка: БГНЕС

Ким Кардашиян е една от най-обсъжданите звезди в шоубизнеса. В ново интервю телевизионната звезда призна, че не се смята за перфектна и полага много усилия, за да изглежда добре. Ето какво сподели за Allurе.

Преди дни Кардашиян зарадва феновете с пикантна снимка и показа стройната си фигура. Моделът краси корицата на августовския брой. На новите кадри тя се появи с дълга коса до пода, в полупрозрачен бежов мрежест гащеризон Alaïa. Визията беше завършена с гривни от бяло злато на Bvlgari и сребърни клинчета.

В интервю Ким призна, че се опитва да приеме недостатъците на външния си вид. „Примирих се с факта, че не съм перфектен и никога не съм била. Мразя ръцете си - те са набръчкани и груби. Но аз съм живяла живота си и съм сменяла толкова много памперси с тези ръце, държала съм бебетата си с тези ръце, така че всичко е наред. Това, че пораствам, не означава, че няма да се стремя към съвършенство. Но идва момент, в който разбираш, че здравето е най-важно“, каза тя.

Риалити звездата сподели, че въпреки слуховете не е злоупотребявала с разкрасителните процедури и пластичните операции. Но в същото време тя отбеляза, че е била инжектирана с ботокс на челото. „Нито в бузите, нито в устните не съм имала.

Примирих се с това, което съм“, сподели Ким.

Звездата вече се раздели със съпруга си и баща на нейните деца рапъра Кание Уест, но пък си намери ново гадже – комикът Пит Дейвидсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари