IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън е готов за деца

13 юли 2022 17 50

„Това е като моята мечта“, казва гаджето на Ким Кардашян

БГНЕС

БГНЕС

Пийт Дейвидсън е готов за деца. Гаджето на Ким Кардашян сподели в интервю за Кевин Харт, че вече мечтае за наследници. С това комикът засвидетелства намеренията си към риалити звездата, с която излиза от няколко месеца.  

„Аз определено съм семеен човек. Най-любимото ми нещо, което тепърва трябва да постигна, е, че искам да имам дете“. Това обясни 28-годишната звезда в шоуто „Hart to Heart“. 

По думите на Дейвидсън, може би за някои мечтата му е супер банална, но за него е нещо наистина голямо и значимо. 

„Това е като моята мечта“, казва Пийт, а събеседникът му добавя, че това е „най-доброто, което може да направи в живота си“.

Дейвидсън обяснява още, че за него бащинството би било „просто толкова забавно“. И изтъкна, че имайки дете, той определено ще стане по-добър човек. 

„Просто съм толкова развълнуван за тази глава, така че като че ли това е точно това, за което се подготвям сега. Просто се опитвам да бъда толкова добър пич, да се развивам и да ставам по-добър, така че когато това се случи, да е просто по-лесно“, допълва мъжът до Ким Кардашян. 

Дейвидсън се лекува със смях

Комикът говори и за травмите от детството, които до някаква степен са оформили неговия характер. И призна, че за него стенд ъп комедията е един вид терапия.
 
„Казвам на приятелите си, че през цялото време си казвам „ако всичко беше наред, ако детството ми беше наред, вероятно щях да съм строителен работник в Стейтън Айлънд“, пошегува се той. 

Пийт губи баща си, който е пожарникар, при терористичната атака на кулите-близнаци на 11 септември. Тогава той е само на 7. Две години по-късно се опитва да се удави. А днес не крие, че бил доста депресиран. 

Комикът се появи в новото шоу на Кардашян-Дженър

28-годишният мъж, който се разбира отлично с четирите деца на Ким, се появи в нейното риалити шоу - The Kardashians, което ще се излъчва по платформата Hulu. По-рано негови приятели го караха да не го прави, за да запази личния си живот далеч от камерите. 

Очаква се премиерата на сезон 2 на продукцията да бъде през септември 2022. Там, освен италианската сватба на Кортни Кардашян и Травис Баркър, зрителите ще видят и развитието на връзката на комика с Ким. 

Новият тийзър, споделен в социалните мрежи, показва, че Ким разкрива още повече за отношенията си с Пийт Дейвидсън. 

За първи път се заговори за романска между комика и риалити звездата през октомври миналата година. Тогава двамата участваха в комедийно шоу, където се целунаха пред камерите. По-късно най-известната от сестрите Кардашян се разведе с Кание Уест, от който има четири деца, две от които от сурогатна майка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари