IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майките на 9-ото и 10-ото дете на Ник Кенън се шегуват една с друга

29 август 2022 08 40

Бившият на Марая Кери успя да забремени три жени за период от няколко месеца

Майките на 9-ото и 10-ото дете на Ник Кенън се шегуват една с друга

БГНЕС

Само преди няколко дни Ник Кенън разкри, че Британи Бел е бременна с третото им общо дете, което ще е негов 10-и наследник. В същото време Ник в момента очаква раждането на деветото си дете от Аби Де Ла Роса, от която вече също има две деца. Явно обаче между жените няма лоши чувства, защото Аби се пошегува в Instagram, че Ник се опитва да насели Земята със своите гени.

В профила си в социалната медия Де Ла Роса сподели видеоклип на Брайън Мьолър, който се подиграва с бащата на децата ѝ, че забременява няколко жени едновременно.

„Те биха могли да се изправят срещу клана Кардашян и да получат световно надмощие“, казва комикът във видеото си. „А казват, че съвременните хора не създават деца. Не създават, Ник ги създава всички!“

Аби също така написа шеговито, че Кенън създава свое „поколение К“.

Преди два месеца 31-годишната диджейка разкри, че очаква бебе номер 3 от бившия съпруг на Марая Кери само една година, след като двамата се сдобиха със синове близнаци. Момчетата Зион и Зилион се родиха на 16 юни 2021 г.

Въпреки че Де Ла Роса не е потвърдила категорично, че Кенън е баща на нероденото ѝ дете, той преди месеци заяви, че е „безопасно да се обзаложим“, че той ще приветства три нови бебета в семейството си съвсем скоро.

Ник е също така баща e на 11-годишните близнаци Марокан и Монро от попзвездата Кери, на 5-годишния син Голдън „Сагон“ и 1-годишната дъщеря Пауърфул от Бел.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 

Неговият 5-месечен син Дзен, чиято майка е моделът Алиса Скот, пък почина от рак на мозъка през декември 2021 г. Само преди месец пък Кенън посрещна осмото си дете – Леджендъри от модела Бри Тиеси.

След като бременните в момента Британи Бел и Аби Де Ла Роса родят, Ник официално ще е станал баща на 10 деца.

Самият той обяви, че Бел, която е бивша носителка на корона за красота, е отново бременна от него със закачлив пост в Instagram, в който написа: „Времето спря и това се случи.“, написа бившата звезда на Nickelodeon, докато видеото показва как той прегръща бременния корем на Бел, докато двамата позират за професионална фотосесия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари