IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Готова за бой? Анджелина показва визия, вдъхновена от Лара Крофт

30 август 2022 10 30

Джоли се готви за нова битка около развода си с Брад Пит

БГНЕС

БГНЕС

Анджелина Джоли показа своя емблематичен стил на Лара Крофт, докато напускаше офис сграда в Бевърли Хилс в сряда. 47-годишната холивудска суперзвезда показа стегнатия си корем, докато носеше къс черен потник, напомнящ този, който нейната героиня носеше в популярните екшън-приключенски филми Tomb Raider.

Носителката на „Оскар“ завърши визията си с големи черни панталони с ниска талия и масивни черни сандали на платформа. Освен това тя носеше деликатно златно колие и подходящи обеци. През рамото ѝ пък беше преметната шикозна черна чанта на Yves Saint Laurent със златни елементи.

Тази визия на звездата идва, след като наскоро беше разкрито, че актрисата съди ФБР под псевдоним. Тя иска обяснение от Федералното бюро защо е прекратило разследването срещу отчуждения ѝ съпруг Брад Пит, твърдейки, че той я е залял с бира, наранил я и се е сбил с осиновения им син Мадокс в полет от 2016 г.

На въпросната си последна разходка Джоли изглеждаше в добро настроение и се усмихна пред камерите на папараците, въпреки скорошната драма около горчивия ѝ развод с 58-годишния Пит.

В доклада, публикуван миналата седмица, се твърди, че Брад е обидил едно от нейните осиновени деца и я обвинил, че тя съсипва семейството им по време на яростен скандал на борда на частния им самолет преди 6 години.

Джоли и Пит, чийто брак се разпадна през 2016 г. след инцидента във въздуха, са родители на общо шест деца. Три от децата им са осиновени от чужбина – 17-годишната Захара е от Етиопия, 18-годишният Пакс е от Виетнам, а 21-годишният Мадокс – от Камбоджа. Останалите три деца – 14-годишните близнаци Нокс и Вивиен и 16-годишната дъщеря Шайло са родени от Анджелина.

В изтеклия документ се твърди, че Пит се е сбил с Мадокс по време на предполагаема пиянска ярост, която се е превърнала в „словесна и физическа битка“ между актьорите.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel (@sheistheblackwidow)

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари