IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни и Нина Добрев играят голф заедно в Швейцария

30 август 2022 17 50

Разберете защо

БГНЕС

БГНЕС

Джордж Клуни се появи в пълния си блясък като почетен гост на турнира Omega Masters в Кран Монтана и по-точно в Crans-sur-Sierre Golf Club в Швейцария в събота. 61-годишният актьор, който е посланик на марката луксозни часовници, изглеждаше елегантен в черния си костюм. Джордж, който в момента е преотстъпил италианската си вила на езерото Комо на младоженците Бен Афлек и Дженифър Лопес, не беше придружен от съпругата си Амал Клуни на събитието.

Турнирът Omega European Masters е едно от най-престижните състезания по голф и се провежда ежегодно вече 21 години в швейцарските Алпи.

Актьорът от „Бандата на Оушън“ е част от най-новата кампания на марката Speedmaster '57, в която той играе водеща роля. По този повод Джордж каза: „Баща ми винаги носеше Omega. Тази марка винаги е била въплъщение на класа. Когато за първи път започнах работа с Omega преди 20 години, минах през тавана му, намерих един от старите му часовници, навих го и той проработи!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OMEGA (@omega)

Носителят на „Оскар“ не беше единствената звезда на изисканото събитие. Сред другите известни личности и лица на бранда за часовници беше великолепната актриса с български корени – Нина Добрев, която изглеждаше възхитително в кариран костюм с дълги ръкави, съчетан с черна чанта на Chanel. Половинката ѝ – олимпийският медалист по сноуборд Шон Уайт пък носеше елегантен черен костюм за голф турнира, като и двамата демонстрираха с гордост своите часовници Omega.

Американският актьор Глен Пауъл, който изигра ролята на лейтенант Джейк „Hangman“ в „Топ Гън: Маверик“, също беше сред лицата на марката, като той дойде на събитието заедно с красивата си приятелка – Джиджи Парис. По-интересното в случая е, че Нина и Глен бяха гаджета за кратко през 2017-а, след като тя скъса с актьора Йън Сомърхолдър, но явно са успели да запазят приятелските чувства помежду си, тъй като позираха усмихнати един до друг с новите си половинки.

Другата звезда, която уважи събитието беше пък бившият колега „вампир“ на Нина от сериала „Дневниците на вампира“ – Пол Уесли, който пък играеше неин любим в хитовото шоу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaun White (@shaunwhite)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Paris (@msgigiparis)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Гордея се с Нина Добрев! Прекрасна, обаятелна, красива интелигентна!Отменена в попрището си и е истински професионалист!Няма нищо общо с онази русата на която и физиономията й простре и въобще не е впечатляваща! А актрисааааа .....Успех Нина!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар