IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бенджи прави кака Лара баба

30 август 2022 14 40

Дъщерята на Владо Береану и любимката на децата е бременна

IStockphoto

IStockphoto

Кака Лара сякаш не остарява, но скоро ще стане баба! Точно така, любимата водеща от популярното през 90-те предаване „Милион и едно желания“, скоро ще се сдобие с ново прозвище. И макар да продължава да пази детското в себе си, ще трябва да го приеме. Причината е, че по-голямата ѝ дъщеря е бременна.

Щастливата новина съобщи самата Бернарда Береану – чрез профила си в Instagram.

„1 + 1 = 3“, написа щерката на Лара Златарева и журналиста Владо Береану.

В хаштаговете към своята снимка, на която е на морето с бъдещия татко, Бенджи уточнява, че бебето трябва да се роди през януари.

На снимката тя е в прегръдките на своя любим – Сотир Мелев.

Изненадата за бременността на дъщерята на тв водещата и пиарка дойде по-малко от половин месец, след като тя отбеляза една година от своята приказна сватба. А Ива Екимова, Боряна Братоева и още куп известни личности я поздравиха за това, че ще увеличи семейството си.

Междувременно кака Лара не издържа и също сподели публикация, свързана с Бенджи. Тя гласи:

„КАКВО ВИЖДАТЕ НА СНИМКАТА?
а) Най-щастливият човек!
b) Майка на бъдеща майка!
с) БЪДЕЩА БАБА!“.

А под нея, разбира се, „заваляха“ безброй пожелания за бъдещите родители и известната баба „в проект“. Сред тях четем, че „Майката на бъдеща майка е най-щастливият човек!“.

През юли миналата година Лара Златарева показа на последователите си как именно изглежда щастието – споделяйки първи снимки от бракосъчетанието на своята дъщеря в ритуалната зала. После разкри и че всички са празнували на морето, край плажа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари