IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мона Гочев очаква второто си дете

8 август 2022 14 40

Обяви новината с морска снимка

IStockphoto

IStockphoto

Мона Гочев очаква второто си дете. Известната певица и актриса сподели щастливата новина, качвайки снимка от своята морска почивка. 

„Най-голямото щастие …Никола ще става батко“, написа тя. 

На снимката влогърката е по бански, с тънка риза, наметната отгоре. И показва снимка от ехографски преглед на сина си. На заден план е таткото - Радослав Гочев. 

От хаштаговете към публикацията на звездата разбираме, че бебето трябва да се роди през януари. 

Само за 30 минути постът на Мона събра над хиляда харесвания и безброй благопожелания за успешна бременност. 

Мона Гочев отпразнува 5 г. от сватбата

В края на юли певицата и нейният съпруг отбелязаха 5 години от тяхното бракосъчетание, което бе на родното Черноморие. Неслучайно двамата съобщават, че очакват второ дете отново там, където се врекоха във вечна вярност. 

Както Tialoto.bg писа миналия месец, преди това Мона публикуваше снимки, на които е с по-широки дрехи или пък не се вижда в цял ръст. И доста преди първото семейно море, се появи с рокля (която не прилепва по тялото й), с която сякаш искаше да скрие, че е бременна. Тогава тя отбеляза 30-ия си рожден ден, позирайки до тортата. 

На 19 януари 2019 г. звездата и операторът станаха родители за първи път. И най-вероятно преди къдрокосият Никола да навърши четири, ще се превърне в батко. 

За момента Гочев все още не е обявила пола на бебето. 

„Колкото и просто да звучи, децата ни имат нужда от любов и внимание, и обикновено го търсят по доста шумен начин. Затова една прегръдка може да е достатъчна“, коментира бременната, която често споделя съвети за родителството в социалните мрежи. 

Звездата неведнъж е коментирала, че поради здравословни проблеми, е забременяла по-трудно със сина си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари